Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kereszténység miért lett...

A kereszténység miért lett hirtelen ennyire toleráns míg a zsidóság meg az iszlám még konzervatívabb?

Figyelt kérdés

A keresztények elfogadják a melegeket meg talán az abortuszt a zsidók sem a melegeket sem az abortuszt volt egy zsidó aki női ruhában táncolt kitiltották [link]

Az iszlám meg alapból a nőket is elutasítja hogy kiengedett hajjal mászkáljanak meg kifestve

2016. ápr. 17. 10:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Te elolvastad amit belinkeltél?
2016. ápr. 17. 10:25
 2/31 anonim ***** válasza:
20%

Nem is tudom.

Mert mondjuk az egész kereszténység a toleranciára épül?

2016. ápr. 17. 10:39
 3/31 A kérdező kommentje:

El és te? Mivel a zsidó vallás elítéli a homoszexualitást ezért természetesen nincsenek „meleg párok” hagyományőrző közösségekben

Azzal, hogy a homoszexualitást legitimáljuk, azt érjük el, hogy olyan emberek is, akik képesek lennének a heteroszexuális életmódra, családot tudnának alapítani stb. homoszexuálisokká válnak

2016. ápr. 17. 10:39
 4/31 anonim ***** válasza:
59%

# 2

Te ezt miből szűrted le? :D

2016. ápr. 17. 10:40
 5/31 anonim ***** válasza:
22%
Azért, mert egy homofób ateista zsidógyűlölő vagy. Szerintem ez lehet a magyarázat.
2016. ápr. 17. 10:44
 6/31 A kérdező kommentje:
Na tehát a kereszténység eretneknek nevezivaki nem hívő a zsidó gójnak a muszlim gyaurnak mind utálja aki nem abban hisz amiben ő tehát egyik sem toleráns. Miért lettek a keresztények vagyis a pápa ennyire nyitottak a melegek felé mikor eddig ahogy a többi vallás elítélte
2016. ápr. 17. 10:45
 7/31 anonim ***** válasza:

"El és te"

Én is.

És én ezt olvastam benne:

"Mindkettő helytálló: haragudni kell a bennük rejlő rosszért, és szeretni kell őket az ugyancsak bennük szunnyadó jó kedvéért, amely nem más, mint az Istenség szikrája, mely isteni lelküket élteti.”"

" Azzal, hogy a homoszexualitást legitimáljuk, azt érjük el, hogy olyan emberek is, akik képesek lennének a heteroszexuális életmódra, családot tudnának alapítani stb. homoszexuálisokká válnak."

Ez meg egyszerűen eget verő baromság.

Amikor és ahol halálbüntetéssel sújtották a homoszexualitást, ott is voltak melegek. Valaki nem attól lesz meleg, hogy azt elnézik-e neki.

A pedofíliát most is börtönnel büntetik, mégis vannak pedofilok. És ha eltörölnék az érte járó büntetést, Te akkor azzá válnál? Mert én nem.

8/31 A kérdező kommentje:
Jah hogyne csak szerintem meg tabutéma ezekről beszélni.
 9/31 anonim ***** válasza:
22%

Az igazi keresztények, igazi zsidók nem támogatják a homoszexualitást.

Egy igazi keresztény is konzervatív,nem migránssimogató és homofil.

2016. ápr. 17. 10:46
 10/31 A kérdező kommentje:
Ahogy a RABBI írta amit te baromságnak mondasz nyílván jobban ismered a tórát arra céloz hogy vannak veleszületett melegek meg vannak akik divatból vagy azért mert érdekli őket lesznek azok nem azért mert nem tudnának normálisak lenni csak érdekli őket
2016. ápr. 17. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!