Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nektek erről a véleményetek lányok? (15 éves fiú)
Figyelt kérdés
Trollok OFF (köszi)
Jelenleg barna hajam van és be szeretném festetni szőkére. (Természetesen fodrásszal.) Nem foglalkoztok vele, vagy visszataszító? Válaszotokat előre is köszönöm! :)
2016. aug. 7. 19:59
31/38 anonim válasza:
Szerintem sem visszataszító, sőt, nekem kifejezetten bejönne
14/L
32/38 A kérdező kommentje:
Értelmes kommentelőknek ment a Zöld kéz, vagy mi a sz*ar.
2016. aug. 29. 18:23
34/38 A kérdező kommentje:
#33. Mikor lesz már iskola?! :c
2016. aug. 29. 19:51
35/38 anonim válasza:
Nem érdekel ha festi a haját amég jól áll neki. Nem gáz, a 18-20 évesek is szokták.
36/38 Tanácstalan Lány válasza:
Én odáig vagyok a különleges hajakért mivel fodrásznak készülök majd mindenképp úgyhogy meg azt se vetem meg ha egy fiúnak fehéréres ezüstös vagy szőke a haja de viszont ha az előző jobban állt neki akkor azt tuti megmondom neki.:D
37/38 A kérdező kommentje:
#36. Mennyiért csinálnád meg nekem? xD
2016. aug. 30. 15:18
38/38 anonim válasza:
Annyit tudok mondani hogy oké, ha neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!