Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lenne a baj?

Figyelt kérdés
Köszönöm ha végig olvasod.Hát 16 éves fiú vagyok aki egy átlagos életet él ha mondhatom ezt. Vannak barátaim stb stb. Viszont nem volt még párkapcsolatom. Igen nem volt még barátnőm 16 éves létemre. És erről a két "témáról szeretnék segitséget kérni. Szóval kezdeném a barátokkal. Nem olyan sok barátom van mint égen a csillag nehogy sokra gondoljatok. Viszont van egy bökkenő. Volt egy rendezvény a városunkban amikor mindennap találkoztunk mi barátok. Eltelt ez a rendezvény és irtam neki(k) hogy nincs e kedvük lemenni sétálni/beszélgetni. Nem reagáltak rá csak megnézték az üzenetet. Azóta nem irtak és én sem hisz nem tudom mittévő legyek. Akkor volt a rendezvény előtt áltagos nyári napok. Nem irtak egyetlen egy napon se csak nekem kellett hisz ha nem irtam volna nekik akkor nem beszéltünk volna. Iskola időszakában pedig mindig beszéltünk. Most pedig csak akkor ha én irok nekik. Kezdem azt érezni hogy csak a suli tart össze...Igazából a lényeg ennyi lenne röviden és tömören. Jöjjenek a lányok mint emlitettem nem volt még barátnőm. De azért lány barátom az volt nem is egy. Viszont velük az van hogy egyik napról a másikra kilépnek az életemből. Pedig mindennap beszéltünk,nem mindennap de találkoztunknk is de mégis ezt csinálják hogy ki lépkednek az életemből amit nem igazán értek hogy miért. Gondoltam arra hogy lehet sok vagyok nekik. De nem tudom. Én már belefáradtam abba hogy a barátaim után rohangáljak igy ezt nem is teszem és azóta sem beszélünk egy árva szót sem. Ugyanígy vagyok a lánnyokkal is. Nem futok már utánok azért hogy metudjam mi az oka annak hogy egyik napról a másikra kiléptek az életemből.nem irok kérdéseket. Arra kérlek titeket hogy irjatok le az őszinte véleményeteket.

2016. aug. 5. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia^^

Nem értem a problémát abbam hogy nem volt barátnőd. 16 éves vagyok én is de nem bővelkedel exek terén.Amúgy nem tudom miért léphetnek ki,talán...nem "nyomulsz" eléggé így nincsenek tisztában a szándékaiddal. Vagy igazából nem is tudom.

Ami a barátaidat illeti. Keress újalat, ha nem írnak z azt jelenti mem érdeklődnek irántad. Ez a kapcsolat csak felőled működik.Én is most estem át egy "barát szelektáláson". Hidd el vannak még normális emberenek nevezhető valamik a társadalomban akik alig várják hogy beszélj velük.

Keress fel egy régi ismerődödet és hát hajrá^^ ezek miatt meg tényleg ne csüggedj.

Ha meg ölelhetnéked van... csináld amit én, aludj plüssel:D amióta az eszemet tudom ezt csinálom ( helyettesíti a kezet) , nélküle aludni se tudnék. Tudom kislányos dolog de s nincs más... akkor nincs más. Remélem segítettem, bár szerintem csak ostobaságokat írok

2016. aug. 5. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ok nem a barataid, keress helyettuk masokat. Probalj meg haverkodni a suliban masokkal. A csajozasrol annyit, hogy 20 eves letemre nekem sem volt meg baratnom, pedig becsulettel probalkoztam, ha volt ra alkalmam. A lany baratokat nem tudom, talan bejossz nekik, erdekbol voltak veled vagy egyszeruen sok lehettel nekik.
2016. aug. 5. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 17 éves vagyok, rengeteg "baráttal"? Nemtudom igazából..

Van sok haverom, inkább így fogalmaznék, meg 1-2 normálisabbnak mondható barát..

A lányok.. Mindig csak kihasználnak, átvernek. Jobb elkerülni őket, csak az nehéz, mert nem tudod leszabályozni az agyadat, hogy szűrje ki a lányokat :D Vagyis egy ideig megy, de aztán már majdnemhogy vágysz arra, hogy valaki megint jól átb**sszon :D Én örülnék, ha még mindig elmondhatnám magamról, hogy nincs közöm a lányokhoz, sokkal kiegyensúlyozottabb lennék, kevesebb fájdalommal, és problémával..

A barát résznél kihagytam egy lányt, aki igazából a legjobb barátom, de annál nagyobb kötelék van köztünk, de se az ő, se az én részemről nem szerelem, hanem barátság alapjain működő fogalmamsincs mi, talán úgy fogalmaznék, hogy az egymás lelki szemetes zsákjai vagyunk :D én tudom az ő problémáit, és próbálok neki segíteni, és fordítva :D

Minden esetre ne csüggedj, és ne próbálkozz, ne nyomulj senkire, majd úgyis kialakul egyszer valami, de ha sietteted, akkor csak rosszabbá válik minden :)

Szerintem nem sokat segítettem, de ha találsz valami apró mondattöredéket, amit jónak vélsz, akkor az már fél siker a számomra :D

2016. aug. 6. 16:25
 4/5 anonim válasza:
Nincs veled baj,a barátnők majd jönnek,csak ápold magad,a hajad és stb.. és mutasd meg nekik testbeszéddel és utána szavakkal,hogy szereted..A barátokról pedig,keress újakat,mutasd meg nekik,hogy igen is jófej vagy és kár hogy nem írnak vissza :) Egy lány válasza :D Szóval,ne csüggedj.
2016. aug. 11. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek barátaim csak egy-kettő, a többivel szintén engem is csak a suli tartott össze, az olyanokat le kell szarni. De van egy nagyon nagyon jo barátom, de vele csak a neten beszélek, ott is ismertem meg. Probálkozz te is neten rá írni lányokra, fiukra(jo ez nálatok nem tudom hogy megy), ismerősök ismerőseivek kezdj el beszélgetni, vagy csak egy régebbivel, keress közös témát, és beszélgess velük, nem gond ha az elején még nem rendszeres a beszélgetés, de egy idö után ha mind a ketten szimpatizáltok a másikkal akkor nagyon jo barátság (vagy akár annál több) kezde is lehet.

A barátnős dolgodra meg csak annyit hogy én 15 vagyok és nekem sem voltak még nagyon kapcsolataim, de ez nem is baj, idővel az is lesz.

Amugy ha csak szeretnél valakivel beszélni, nyugodtan írhatsz, nekem sincs nagyon életem 😂😂

2016. aug. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!