Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a baj velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok nem sokára 18,de még sosem volt barátom. Szinte alig közelednek felém az fiúk vagy nagyon ritkán. Nagyon szeretnék barátot, nyilván csak olyat, akit szeretek, mert nem azért akarom, hogy csak legyen valaki.Minden baratnőmnek és korosztályomban lévő lánynak szinte van vagy már volt kapcsolata, csak nekem nemés ez zavar. Tudom, hogy még ráérek,de mi lehet velem a baj, hogy senki nem közeledik felém?
2016. aug. 2. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak annyi hogy túlságosan rágörcsölsz a témára :) egyébként lehet ez önbizalomhiány is bár arról nem írtál. Ahhoz h valaki közeledjen feléd pedig egyértelmű jeleket kell adnod neki pl mosolyogj rá nézz gyakran rá és álld a tekintetét mert ha összenéztek és egyből elfordulsz biztos azt fogja gondolni hogy zavar téged ha néznek v valami szóval csak lazán egyértelmű jeleket adva. Ha valaki bejön pl egy buszmegállóba te is odamehetsz egy hülye ürüggyel mondjuk h bocsi van egy zsepid? vagy valami ilyennel és már ha szimpatikus vagy neki szóba is elegyedtek. És nagyon fontos hogy nem szabad figyelembe venni másoknak a dolgait :) rengeteg lány van akinek 20 felett sem volt még pasija :) én az első barátnőmmel (egyben a mostanival) úgy találkoztam h siettem a buszomra és nagyban kerestem a bérletem mire véletlenül nekimentem és kiesett egy csomó papír a kezéből :) aztán meghívtam egy kávéra és így tovább.. mindez történt 18 évesen és 3. éve vagyunk együtt. :D szóval el fog jönni a te időd is és hát sok szerencsét :)
2016. aug. 2. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra meg nem gondoltal hogy felnek odamenni hozzad ? :) mert nagyon szep vagy es azt hiszik hogy nincs nalad eselyuk meg felnek hogy beegnek.
2016. aug. 2. 01:56
 3/5 anonim válasza:
Biztos csunya vagy
2016. aug. 2. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, nem hiszem, hogy ez lenne a baj milvel en baratot szeretnek nem pedig egy felszines parasztot es amugy nem vagyok csunya, nem tartom magam a legszebbnek, de azert annyira nem vagyok ronda, hogy ne legyen soha baratom.
2016. aug. 2. 09:08
 5/5 A kérdező kommentje:
*mivel
2016. aug. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!