Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok fura, vagy csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok fura, vagy csak a világ halad rossz irányba?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, sosem volt barátom, sose csókolóztam senkivel és még csak egyszer volt olyan, hogy egy fiú úgy igazán tetszett.

Manapság rengeteg 12-13 évesnek már barátja/barátnője van, nyilvánosan csókolóznak, extrém esetekben még le is fekszenek egymással. Most akkor velem van a baj, vagy ez tényleg nem normális?

2016. aug. 4. 10:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
Na már most én azt mondom hogy nem muszáj egyből belecsöppeni egy párkapcsolatba egy lány soha ne kezdeményezzen majd a fiú fog ha akar és akkor lesz barátod és veled semmi gond nincsen csak még nem találtak meg a fiúk :) fiúknál az az eset hogy van 3 fajta van:Az agglegény tipus aki csak kanos és szevasz tavasz meg van a második aki szerelmes ténleg és előre gondolja már a jövőt meg van a harmadik aki nagyon vissza húzódó és csak felnőttkorára érik meg igazán nők ügyében. Remélem segítettem én is valamiben :) 15/f
2016. aug. 4. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
"egy lány soha ne kezdeményezzen majd a fiú fog ha akar és akkor lesz barátod és veled semmi gond nincsen csak még nem találtak meg a fiúk :)" Halj meg pls
2016. aug. 4. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Te haladsz rossz irányba.
2016. aug. 4. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:

10-es

Ez nem mások életével való törődés.

Annyi sz*rságot hordasz itt össze, hogy a s*ggem irigykedik..

2016. aug. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!