Valódi démon lehetett; vélemény?
Volt egy rövid, de ijesztő álmom. Azt álmodtam, hogy húgommal a mamámnál aludtunk egy szobában. Este volt, láttam, hogy a húgom ott áll, és el van torzulva az arca meg minden, fekete csík volt az arcán, meg fekete karika a szeme körül. Tudtam hogy mi van. Megkérdeztem: "Jó napot kívánok, segíthetek valamiben?" (este volt, csak megijedtem)
Semmi válasz.
Jó mondom feloltom a villanyt, nézem ott a kapcsoló a félhomályba, erre odajön b****meg és rácsimpaszkodik az egyik kezemre. Olyan súlya volt, hogy földre húzott, alig tudtam kicsit megemelni, de nehezebb volt, mint a húgom általában.
Fojtogatni kezdtem a nyakát.
Ez őt nagyon nem zavarta, elkezdte mondani, mintha csak egy tankönyvből olvasná: "Az univerzumotok, ami félig képzelt, félig valóságos, egy olyan világban található, amely henger, vagy bab alakú." Aztán felébredtem, ennyi. Előtte se horrort, se sci-fit nem néztem, én egy kicsit szkeptikus vagyok ezekben a dolgokban, nagyon nem hiszek benne, de érdekel minden vélemény. :)
Igen...Be akart kapni...
Az álmodról gondolkodj úgy hogy az szimbólikus volt!
Ki démonizált a környezetedben?
Ki tevékenykedik körülötted titokzatosan?
Ki akar kioktatni,mint valami mindenttudó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!