Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem ír rám, még kedvelhet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ír rám, még kedvelhet? többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy lány, kicsit visszahúzódó, de én nagyon kedvelem, 2 év van közöttünk. Ő az idősebb.

Már elég régóta beszélgetünk facebookon, "nagyon jókat" szerintem, és midig válaszol, vagy vissza ír ha írok neki,(élőben szimpatizálunk, volt már nem egy nem kettő szemkontaktus de, nem tudom), egyszer kicsit régebben megkérdeztem tőle hogy ő sose ír előre?

-Nem írok előre senkinek, ha igen akkor csak valamit kérdezek.

Mert mér kicsit kezdett idegesíteni, hogy nem ír előre, és nem tudom hogy egyáltalán van-e egy bolhalábszárnyi esélyem is nála. De mondom nem baj, egye fene, beszélgettünk tovább barát szinten mikor egy olyat szólt amivel kicsit megbántott, Így nem írtam neki 4-5 napig, majd egyszer csak, snapchaten írt hogy "Miért nem írok?" utána megkérdezte, hogy miért nem írtam. Hát levezettem neki, hogy megbántott, az ő módján bocsánatot kért, (Már elég jól ismerem 150.000 üzenet után) és azóta megint beszélgetünk, viszont, Ugye esténként elköszönünk, és általában ő hamarabb bealszik így szoktam mondani hogy "Jó éjt" és kb mindig (*kopp*kopp*kopp) ír reggel "Xdd"-t és innen lehet fojtatni a beszélgetést. Nem értem

2016. aug. 3. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
150.000 üzenet? És még nem hívtad el sehova? Ha ennyit beszélt veled interneten akkor valószínűleg bejössz neki, miért nem hívod el valahova?
2016. aug. 3. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Elég jó, barátok vagyunk, és azt hiszem egy "Nem"-et nem bírnák feldolgozni, jó ideig Túúúúúúlségosan "kedvelem" őt :)
2016. aug. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!