Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek féljek? (SOS)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PlSVALASZTPLS:) kérdése:

Szerintetek féljek? (SOS)

Figyelt kérdés

Sziasztok elegge felek,kerlek segitsetek es csak ertelmes valaszokat legyszives!

Elosszor is 14 eves vagyok es a baratnom is,holnap megy golyataborba(a Madach Imre Gimnaziumba fog jarni),es en teljes mertekben megbizok benne de meg is milyen a Madachos golyatabor?Mert olvasgattam rola es olyanokat lattam hogy nagyon jo,szuper stb...de ez meg is mit jelent?Fokepp azokat kerdeznem akik voltak mar Madachos golyataborban vagy csak tudjak milyen...itt nem kell attol felni hogy pl rossz kornyezet van meg ilyenek?O mar nagyon varja es nagyon izgatott de kicsit azert felek:/,szerintetek jogosan felek vagy nem?

2016. aug. 1. 21:59
 1/6 anonim válasza:
Nyugi nem kell felni, jo buli lesz:D a táborok mindig nagyon jok
2016. aug. 1. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mégcsak nem is ismerem a sulit, de sztem borzasztóan túlaggódod. Egy gólyatábor lényege (gondolom, bár nekem nem volt ilyen) az, hogy jól érezzék magukat, szórakozzanak, megismerjék a többi leendő diákot, kultúrált körülmények között. Nem is értem pontosan mitől félsz. Attól, hogy a többiek rossz hatással lesznek a fiúdra, vagy mi?
2016. aug. 1. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez csak egy gólyatábor. Gondolom ismerkednek, új barátságokat kötnek, nevetnek, jól érzik magukat. Semmi drasztikus nincs ebben.
2016. aug. 1. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A gimnazista golyataborok lightosak. Kolat isznak es jol szorakoznak, baratkoznak. Nincs mitol felned

Majd az egyetemitol... Na annal aggodhatsz :)

2016. aug. 1. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Nehogy elhidd, hogy a gimis gólyatáborokban nincsen ivászat, dohányzás. A legtöbben van. Ez nem azt jelenti, hogy minden egyes gyerek kipróbálja, de 100%, hogy lesz pár.

Nem tudjuk, milyen a barátnőd, gondolom feleslegesen aggódsz, elvégre ha szeret, nem csal meg, meg nem csinál hülyeséget.

2016. aug. 2. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: voltal mar valaha gimnazista golyataborban? Olyan, mint egy babazsur :'D cigizni meg csak az cigizik aki tud sunyiban, de egymast nem igen kinaljak
2016. aug. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!