Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek a barátoméknál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikszu9911 kérdése:

Nem merek a barátoméknál kakilni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem a barátommal van a baj,vele nagyon közvetlenek vagyunk,de képtelen vagyok sokszor még pisilni is ha anyukájáék otthon vannak (egyszer sikerült feloldódnom,de anyuja majdnem rámnyitott és azóta rettegek) de otthon sem tudok ha van jön valami vendég vagy öcsém valamelyik haverja és székrekedésem van folyamatosan,napokig nem kakilok ès mindig akkor jön rám amikor van otthon valaki és úgy nem megy,szóval sehol sem tudom kikakilni magam 17/L
2016. júl. 31. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha se egy reteszt nem képesek felszerelni a WC-be, se kopogni nem jut eszükbe legalább akkor, amikor ott vagy náluk, akkor olyankor, amikor elmész WC-re, kérd meg a barátodat, hogy "álljon őrségben", és figyeljen arra, hogy ne nyissanak rád.
2016. júl. 31. 15:00
 12/12 anonim válasza:

Azért ez elég nagy bunkóság a párod szüleitől, hogy vendég van náluk, és mégis úgy használják a WC-t , mintha csak ők lennének otthon, (nyilván egymásra is rá nyitnak folyton, ha ez így megy).

Beszéld meg a barátoddal mindenképpen, ő tudna emiatt szólni a szüleinek. Elég megbeszélni velük, hogy kopogjanak, és várják meg a választ utána (ne pedig kopogjanak és máris nyissanak), nem kell feltétlenül kulcs, vagy retesz, ha az nem megoldható. Persze ehhez az kell, hogy a szülők vevők legyenek erre...

Nem tudom, nálunk alapvető emberi gesztus, hogy kopogunk, ha nem vagyunk meggyőződve arról, hogy van-e valaki a WC-n.

2016. júl. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!