Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek a barátoméknál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikszu9911 kérdése:

Nem merek a barátoméknál kakilni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem a barátommal van a baj,vele nagyon közvetlenek vagyunk,de képtelen vagyok sokszor még pisilni is ha anyukájáék otthon vannak (egyszer sikerült feloldódnom,de anyuja majdnem rámnyitott és azóta rettegek) de otthon sem tudok ha van jön valami vendég vagy öcsém valamelyik haverja és székrekedésem van folyamatosan,napokig nem kakilok ès mindig akkor jön rám amikor van otthon valaki és úgy nem megy,szóval sehol sem tudom kikakilni magam 17/L
2016. júl. 31. 13:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
hoppá,rossz kategóriába tettem
2016. júl. 31. 13:27
 2/12 anonim válasza:
31%
Vegyél be hashajtót, akkor kénytelen leszel elmenni, mert különben befosnál.
2016. júl. 31. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kulccsal vagy valami zárszerkezettel zárhatnád a WC-t, és senki nem lephetne meg közben, szerinted segítene? Mert ha igen, esetleg próbálkozhatnátok ezzel.
2016. júl. 31. 13:31
 4/12 A kérdező kommentje:
sajnos nincs zár és anyuja oda jár cigizni,most pisilni se sikerült mert megint majdnem rámnyitott
2016. júl. 31. 13:45
 5/12 A kérdező kommentje:
bérelt lakás és nincs semmihez kulcsuk,csak a bejárathoz,lehet lehetne szerezni,de a régi lakasukban sem voltak kulcsok,pedig az a sajátjuk volt,szóval gondolom nem szeretik ha zárjuk az ajtókat,nekem mamámnál van kulcs,ott se mindig megy,ha nagyon idegenek vannak,de ha muszáj elmegyek mert úgy sokkal nyugodtabb vagyok
2016. júl. 31. 13:51
 6/12 RRR ***** válasza:
100%

írd ki egy cetlire,hogy foglalt

kérdezd meg mivel jelzik ők egymásnak,ha valamelyikük tojik a kretyón...

lábbal tartsd az ajtót

amúgy meg ne zavarjon,hogy wc-zel....senki se tudja kiizzadni és halkan elvégezni

ne szégyelld magad!!!!

2016. júl. 31. 13:51
 7/12 A kérdező kommentje:
kifele nyilik az ajto es alig er el addig a kezem,nem jelzik semmivel,altalaban latjak ha elmegy valaki,mert a nappalibol ralatni,de sajnos igyis sokszor elofordul ilyen
2016. júl. 31. 13:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátoddal, hogy téged ez zavar. Én sem szeretem, ha rám nyitnak. A szüleim lakásában van kulcs a WC ajtóhoz.
2016. júl. 31. 14:01
 9/12 RRR ***** válasza:

de szép.....

marad a cetli: most én tojok,ne zavarj!!!

2016. júl. 31. 14:03
 10/12 A kérdező kommentje:
ő tudja,hogy zavar,ma mondta,hogy megpróbál beszélni anyujával a kulcsról,csak olyan kìnos,mert egyèrtelmû,hogy miattam kell
2016. júl. 31. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!