Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utan lehet meg szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utan lehet meg szerelem?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: baratommal 9 honapja vagyunk egyutt (en 16/l o 16/F) imadtuk egymast egyszerűen szerelmesek voltunk nagyon, nem ez a tipikus tini szerelem, hanem tenyleg.. Vele terveztem a jovomet es o is velem, folyton arrol beszeltunk hogy en leszek a felesége es a kisbabainkrol.. O tökéletes fiu volt nekem, de tenyleg. Mindenki ilyen fiút szeretne. Mindig (minden nap) elmondta hogy milyen gyonyoru vagyok es hogy o milyen szerencses, ha nekem nem tetszett valami, akkor o azt nem csinálta, nem tartott egy lannyal sem kapcsolatot(sajnos nagyon féltékeny vagyok), ha valamin veszekedtunk mindig azt gondolta az o hibája, es iszonyat aranyos volt.. Sokszor sirt mar miattam( nem rossz okból, most következik hogy miert..) o júniusban elköltözött Amerikába.. (Ezert sirtunk hogy el fog menni) es most masfel honap utan azt mondta hogy igy mar nem tud szerelmes lenni belem, de szeret meg es nem akar elhagyni mert velem akar lenni( ketto évre ment ki) (kb 5havonta látnánk egymast) en meg mindig nagyon szerelmes vagyok bele, de tanácstalan vagyok es felek. Kerlek segítsetek! Megeri vele maradni hogy láthassuk egymast ujra, mert o is velem akar lenni csak mar nem szerelmes(megjegyzem, azt mondta ha ujra egyutt lennenk megint szerelmes lenne belem), vagy ne maradjak olyannal aki mar nem szerelmes belem? Es ha szakitsunk, akkor szerintetek ha visszajön ujra tudnank szerelmesek lenni? Csak mert nem azert szakítottunk mert csak ugy meguntuk egymast hanem mert távolság miatt nehez.
2016. júl. 31. 08:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a távolság és a miatta fellépő idő amíg nem látjátok egymást kimondottan rossz hatásal van a szerelemre. Ha közben nem.lesz más az ember életében akkor visszatérhet persze az érzés, de egyébként nem sok az esélye
2016. júl. 31. 08:30
 2/7 Givin' Answers ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbáljátok meg a távkapcsolatot. Mondjuk minden nap Skype-olhatnátok és akkor az már majdnem olyan mintha ott lenne. Kitartást!

2016. júl. 31. 08:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Es ha most akkor mar nem szerelmes belem de meg szeret akkor van ertelme egyutt lenni meg?:) végülis a szerelem mindig elmúlik es a szeretet marad meg nem igaz?
2016. júl. 31. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már most nem szerelmes beléd szerintem 2 évvel később se lesz,de azért nem szabad eldobni, szerintem probáljátok ki a távkapcsolatot, minden este skype pl, és ha nemmegy hát nem,akkor sajnos nem ti lesztek az első szép pár akiket a távolság szed szét
2016. júl. 31. 09:42
 5/7 Givin' Answers ***** válasza:
Nem tudom miről beszél... Ez nem úgy megy, hogy elköltözik és akkor elhatározza hogy nem szeretlmes, de szeret wtf.. Mi az, hogy nem szerelmes, de szeret?
2016. júl. 31. 11:25
 6/7 anonim válasza:

5-ös kérdező/válaszoló , a kijelentésed és a kérdésed is helytelen, ugyanis a szerelem elillanhat egy röpke idő alatt és csak szeretet marad a nyomán. Ezt tapasztalatból mondom.

De amúgy a szimpla szeretet nem azt jelenti, hogy egy párkapcsolat kudarcba fulladt, így érdemes megpróbálni az előttem szólók ötleteit.

2016. júl. 31. 19:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent igen, megertem hogy igy mar nem szerelmes a távolság miatt belem, de megbeszeltuk. Megpróbáljuk igy, foleg hogy most megint ugy viselkedik velem mint elotte es nagyon aranyos.:) amugy annak aki azt mondta hogy 2 ev mulva nem lehetne semmi, szerintem ez hülyeség, mert ha 2 ev mulva osszetalalkoznank(es mar nem lennenk egyutt) biztos hogy en ujra bele szeretnek, es o azt mondta hogy o is belem tudna nagyon gyorsan szeretni ha örökre egyutt lehetnenk)
2016. aug. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!