Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek csúnya, ha egy lány izmos?
#8 vagyok
Na meg attól függ jól vagy izmosabb, mindenkinek más tetszik, nekem például nagyon vonzó ha egy nőnek szép formás, izmos lába van:) Felső test is lehet izmos, a kocka has is jól néz ki, de a túl széles(izmos) váll már kevésbé vonzó. A határ eset kb a profi sprinter,vagy 7 próbázó nők testei, az még vonzó, de aki versenyszeruen kondizik az már nem... :)
Azért 15 évesen még nem lehetsz olyan nagyon izmos :D A te korodban a lányok vagy nagyon szálkásak, vagy kicsit ilyen birkózóalkatúak, azaz izmoskák, de zsírral fedettek, mivel valahonnan kell energiát nyerniük a sportjukhoz. Emellett a gyikes tapasztalat azt mutatja, hogy a magukat túl izmosnak gondoló lányok a közelében sincsenek annak :D
Küldhetsz képet, ha akarsz, ne félj, nem nyomulnék ilyen fiatalra :D
24/F
#17: Az még rendben van :)
De mi nem a balról a 3. lányra lettünk volna kiíváncsiak..... :D
Ne azt nézzétek hogy hogyan néz ki az a lány, nem az a lényeg...
Amúgy teljesen jó szerintem :)
Ez közel sem túl izmos, nem hiszem hogy sokan tartják ezt taszítónak::
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!