Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuális vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. 17 éves. Magamat mindig heteroszexuálisnak vallottam. Mert azt vettem észre, hogy a fiúkhoz jobban vonzódok lelkileg. Viszont ami a testemet és az agyamat illeti...

Nem tudom mi van velem, mert voltam már szerelmes lányba, és az irtó nehéz volt. Magamnak bevallani.

Most akor biszexuális vagyok? Ha mindkét nem érdekel. Ugyanúgy lehetek boldog és élhetek teljes életet ha végül majd egyszer bele szeretek egy lányba?

#biszexualitás #boldogság #identitás #sexuális beálítottság
2016. júl. 29. 10:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egyébként... Pont nem ide kellene pazarolnod az energiád az ilyen válaszok leírásával. Én pont nem a páwa és a ribike rétegét képezem a társadalomnak. De mondjuk ezt hogy is tudhatnád. Ezt kicsit félre nézted :) 2016-ban azért lesz mindenki ilyen elzárkózó és szorongó, monoton mert olyan emberek élnek a földön mint te :) (Látod? Lehet úgy is érvelni hogy a mondataidban ne szerepeljenek konkrét, sértő szavak)
2016. aug. 1. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:
24%
Igaza van a 10-es válaszolónak!
2016. aug. 1. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!