Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuális vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. 17 éves. Magamat mindig heteroszexuálisnak vallottam. Mert azt vettem észre, hogy a fiúkhoz jobban vonzódok lelkileg. Viszont ami a testemet és az agyamat illeti...

Nem tudom mi van velem, mert voltam már szerelmes lányba, és az irtó nehéz volt. Magamnak bevallani.

Most akor biszexuális vagyok? Ha mindkét nem érdekel. Ugyanúgy lehetek boldog és élhetek teljes életet ha végül majd egyszer bele szeretek egy lányba?

#biszexualitás #boldogság #identitás #sexuális beálítottság
2016. júl. 29. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen így van, és élhetsz teljesen jó életet ha lány lesz a választottad :)
2016. júl. 29. 10:49
 2/12 anonim válasza:
Szerintem ez csak átmeneti. Nekem is volt ilyen időszakom, de aztán teljesen elmúlt. Nekem is 17 évesen.
2016. júl. 29. 10:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Elmúlt? Magától? Ez komoly? Akkor lehet hogy pár év múlva csak röhögni fogok ezen?
2016. júl. 29. 10:54
 4/12 anonim válasza:
#2-es vagyok. Szerintem igen. Én is nevetek rajta, nyilván nem a leszbikusság/homoszexualitás ellen beszélek, de van akinél ez az érzés elmúlik. Vagy csak ki akarsz próbálni legbelül valamit.
2016. júl. 29. 10:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Jajj már! Ha az ember ki tesz egy ilyen kérdést, máris jönnek az üzenetek: Ismerkedünk?

Nem árskeresőn vagyunk. Ha társat keresnék oda írnék. Nem kérek ilyesfajta privátot. Kösz

2016. júl. 29. 10:59
 6/12 A kérdező kommentje:
#2-es: Nagyon köszönöm. Most azért megyugtattál. Soha nem volt célom, hogy a társadalomból kirekesztetten éljek. Mert ez valahol azzal jár (akkor is ha sokan nem válalják fel) Meg persze jönnek a nyugatos újhullámú felfogások. De elég nehéz lenne úgy élni. Remélem hogy ez tényleg csak valami múló hormonos izé
2016. júl. 29. 11:02
 7/12 anonim válasza:
én pasiként ugy voltam az anállal h orrba szájba amikor csak lehet.. 2 év elmult, mostmár ugy állok hozzá h ha bnőm akarja akk lesz, magamtól mégcsak nemis utalok rá.. azt javaslom legyen néhány partnered mind2 nemből, h tapasztalatot szerezz és később ráérsz eldönteni mit is akarsz igazán
2016. júl. 29. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy biszexuális vagy, bár egyes emberek szerint minden nőben megvan egy kicsit a hajlam (bár szerintem ez hülyeség).

Ha vonzódsz a nőkhöz is, akkor valószínű, hogy bi lehetsz, de ez nem baj, ettől még úgyanúgy élhetsz teljes életet, nem fognak kinézni a társadalomból. :)

2016. júl. 29. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez előfordulhat fiatal lányoknál, és sokszor átmeneti.

Azt javasolom, hogy inkább fiúkkal barátkozz, de azért ne kergesd el a lányokat sem, és majd később kiderül, hogy melyik a te utad.

2016. júl. 29. 13:18
 10/12 A kérdező kommentje:

oké köszönöm az építő jellegű és kevésbé visszafogott válaszokat is. Volt amiket nagyon hasznosnak látok, és volt amire egyátalán nincs szükségem.

Kedves utolsó....

1. Nem ismersz engem ( ez közhelyes mert mindenki ezzel véfekezik de így van) Nem tudod mért érzem ezeket amiket érzek.

2. Ahhoz hogy hulladéknak nevezz semmi de...semmi jogod sincs. Interneten keresztül ezt hogy a (bocsánat a kifejezésért) p*csába fogod te megítélni? Nagyra vagy magaddal, és túlzottan magabitos vagy. Ez nem is lenne rosz, de sajnos az ilyen emberek vannak a leginkább kussban az életben.

Mégegyszer: Erre nincs szükségem. Ki sem kellett volna írnod.

2016. aug. 1. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!