Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk / lányok nektek is ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk / lányok nektek is ilyen nehéz a megfelelő párt megtalálni?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem elsősorban nem is az ismerkedéssel van a gondom, hanem azzal, hogy rettentő nehezen találok olyan lányt akivel szívesen ismerkednék.

Eddig annyira nem is zavart, de már 17 éves vagyok, lassan ideje lenne már egy normális lányt találnom.

Az egész iskolába nincs egy olyan lány aki igazán tetszene.

Facebookon nézegelődtem, mostanában, de hiába, egyszerűen nem bírok egy számomra megfelelő lányt találni.

Pedig nincs olyan hatalmas igényem szerintem, egy magas barna hajú lány lenne az ideális számomra, de ha valaki eddig rendben van akkor vagy az arccal, vagy belsővel van gond.

Csak nekem vannak ilyen gondjaim?

2016. júl. 27. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok. 16/l, ez lemaradt.
2016. júl. 28. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!