Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 év korkülönbség sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Értem ezt úgy hogy a lány 16, én 14. Baráti alapon már "jó" a kapcsolatunk viszont nem merek ekkora korkülönbséggel, hogy is mondjam, "kezdeményezni" talán.

2016. júl. 27. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A bátyám és barátnője között 13 év van. Szerintem ez nem sok :) Mellesleg én nekem is egy 2 évvel idősebb sráccal van "alakuló kapcsolatom". Ha szeretitek egymást a kor nem számít.
2016. júl. 27. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
De itt ő a fiatalabb. Nem hiszem, hogy a lány így férfiként nézne rád.
2016. júl. 27. 09:56
 3/9 A kérdező kommentje:
#2. Én is ezen agyaltam, nem is olyan rég, és sajnos ez igaz lehet... :(
2016. júl. 27. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha még fordítva lenne a felállás, akkor azt mondanám hogy semmi akadálya :D

De így...ahogy írták is fentebb, lehetséges h nem tudna rád férfiként tekinteni (elvégre még 14 vagy)

Figyelj...beszélgessetek, ha gondolod hívd el valahová, kedveskedj neki, meglepetésekkel és ajándékokkal, apró gesztusokkal utalhatsz neki arra hogy tetszik és többet szeretnél :) Aztán majd meglátod :D

Mindenesetre, drukkolok! :)

F

2016. júl. 27. 20:10
 5/9 A kérdező kommentje:
130.000 üzenetünk van facebookon kicsit több mint egy év alatt. Igazából, az a baj hogy nem tudom hogy elfogatható-e "társadalmilag" :(
2016. júl. 27. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyi...szrd le társadalmilag a dolgot :D

Tedd fel magadnak a kérdést...Téged zavar a dolog?

Ne érdekeljen mások véleménye erről...

Pl.: Én 17 vagyok, lassan 18...a barátnőm pedig 14 :D És tökre nem érdekel ki mit gondol...Ő a mindenem és szeretem :D

Szóval..na...fel a fejjel ;)

F

2016. júl. 27. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Sok boldogságot! :) Viszont az én helyzetemben a lány az idősebb... sajnos!

Vagy csináljam azt hogy várok, beszélgetek vele stb, és 20-18 vagy 18-16 talán már nem nagy különbség, nem igaz?

2016. júl. 27. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Akár azt is lehet, de attól ne félj közeledni felé :) Bármi megtörténhet :D Én drukkolok! :))

2016. júl. 27. 21:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Megpróbálok mindent!!
2016. júl. 27. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!