Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év korkülönbség nagyon sok?
Sziasztok! :)
Van egy fiu,akivel még csak most ismerkedek,de elég egyértelmű jeleket ad,amik arra engednek következtetni,hogy tetszem neki. 18 éves vagyok,ő 25. Természetesen apukámnak ez nem tetszik,bár ő még semmi konkrétat nem tud erről. Nagyon sok a 7 év? Ha tényleg olyan szintre lépne a kapcsolatunk,hogy mondjuk összejönnénk,akkor bele merjek vágni? Nagyon aranyos fiú, szeretek vele lenni,én megpróbálnám vele. De tudom,hogy a szüleim még 18 éves létemre is beleszólnak majd ebbe és tuti egy csomó veszekedés lesz. (Már csak ezért is kérdéses a dolog..) Ha esetleg van olyan köztetek,akinél hasonlóan nagy korkülönbség van,írja meg nekem legyen szíves,hogy működik-e köztük :)
Köszönöm :)
Ez megnyugtató :D köszönöm a válaszokat :)
#2 köszönjük,így előre is :D
Szerintem mivel már a tinédzserkor vége felé sántikálsz, nem olyan sok. Nem is kevés persze, de még éppen határeset :)
Ha tényleg szereted, akkor próbáld meg!
Még csak most ismerkedsz vele, de már máris megpróbálnád vele. Hát hova tűnt a józan ész?
Amúgy ebben a korban még sok. Attól,hogy "felnőtt" lettél, nem jelenti,hogy innentől kezdve mindenkihez elég érett vagy.
"Nem állítottam,hogy elég érett vagyok hozzá,ha jól emlékszem."
Ha nem vagy elég érett hozzá,akkor mit akarsz? Így nem fog működni egy párkapcsolat sem. Az érettség fontos. Így soha nem lesztek egyenrangú felek.
Na mindegy, nem értetted a mondanivalóm lényegét, mert abszolút nem arra válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!