Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 7 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Van egy fiu,akivel még csak most ismerkedek,de elég egyértelmű jeleket ad,amik arra engednek következtetni,hogy tetszem neki. 18 éves vagyok,ő 25. Természetesen apukámnak ez nem tetszik,bár ő még semmi konkrétat nem tud erről. Nagyon sok a 7 év? Ha tényleg olyan szintre lépne a kapcsolatunk,hogy mondjuk összejönnénk,akkor bele merjek vágni? Nagyon aranyos fiú, szeretek vele lenni,én megpróbálnám vele. De tudom,hogy a szüleim még 18 éves létemre is beleszólnak majd ebbe és tuti egy csomó veszekedés lesz. (Már csak ezért is kérdéses a dolog..) Ha esetleg van olyan köztetek,akinél hasonlóan nagy korkülönbség van,írja meg nekem legyen szíves,hogy működik-e köztük :)

Köszönöm :)

2016. júl. 9. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán elmegy még.
2016. júl. 9. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
tapasztalatom meg nem volt ebben ugyan de ilyen korban azért már nem számít ez a kor dolog annyira mégis ez a hét év elég meredek de közel sem lehetetlen dolog...én azt mondanám hogy elmegy bár ne biztos hogy a legtermészetesebb dolog de nem hinném hogy baj lenne belőle :) Sok Boldogságot :)
2016. júl. 9. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha 18 éven alúli lennél sokkalnám, de így már tudományosan nézve (személyesen nem ismerlek) elég érett kell legyél, így nem, nem sok, hiszen nem vagy kislány.
2016. júl. 9. 17:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtató :D köszönöm a válaszokat :)

#2 köszönjük,így előre is :D

2016. júl. 9. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha 14,15,16 éves lánynál van 7 év közte és a barátja közt az már elég durva de szerintem a te korodban nyugodtan bele lehet vágni:)
2016. júl. 9. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
hátttttt 17 éves vok egy 24 éves lányal öszejönék, de eggy 10 évessel nem
2016. júl. 9. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mivel már a tinédzserkor vége felé sántikálsz, nem olyan sok. Nem is kevés persze, de még éppen határeset :)

Ha tényleg szereted, akkor próbáld meg!

2016. júl. 9. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Még csak most ismerkedsz vele, de már máris megpróbálnád vele. Hát hova tűnt a józan ész?

Amúgy ebben a korban még sok. Attól,hogy "felnőtt" lettél, nem jelenti,hogy innentől kezdve mindenkihez elég érett vagy.

2016. júl. 9. 22:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem állítottam,hogy elég érett vagyok hozzá,ha jól emlékszem. A józan eszem köszöni szépen,nagyon jól elvan :) Ha arra kerülne a sor,akkor szerintem meglróbálnám vele,de ez nyilván nem most lesz,mivel még ismerkedünk. :) Szerintem az,hogy papíron felnőtt vagyok,nem nagyon köthető ide. Az csak egy szám,ami úgyis mindig változik. köszönöm a válaszokat ^^
2016. júl. 10. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nem állítottam,hogy elég érett vagyok hozzá,ha jól emlékszem."

Ha nem vagy elég érett hozzá,akkor mit akarsz? Így nem fog működni egy párkapcsolat sem. Az érettség fontos. Így soha nem lesztek egyenrangú felek.

Na mindegy, nem értetted a mondanivalóm lényegét, mert abszolút nem arra válaszoltál.

2016. júl. 10. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!