Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 7 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Van egy fiu,akivel még csak most ismerkedek,de elég egyértelmű jeleket ad,amik arra engednek következtetni,hogy tetszem neki. 18 éves vagyok,ő 25. Természetesen apukámnak ez nem tetszik,bár ő még semmi konkrétat nem tud erről. Nagyon sok a 7 év? Ha tényleg olyan szintre lépne a kapcsolatunk,hogy mondjuk összejönnénk,akkor bele merjek vágni? Nagyon aranyos fiú, szeretek vele lenni,én megpróbálnám vele. De tudom,hogy a szüleim még 18 éves létemre is beleszólnak majd ebbe és tuti egy csomó veszekedés lesz. (Már csak ezért is kérdéses a dolog..) Ha esetleg van olyan köztetek,akinél hasonlóan nagy korkülönbség van,írja meg nekem legyen szíves,hogy működik-e köztük :)

Köszönöm :)

2016. júl. 9. 17:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy ilyen tudatlan vagyok és nem értem a mondandód :) Köszönöm a kommentet neked is ;)
2016. júl. 10. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!