Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ki mennyi időt tölt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ki mennyi időt tölt a külsejével?

Figyelt kérdés
Hétköznap és hétvégén egy átlagos nap és bulik előtt. Kíváncsi vagyok mert mi fiúk keveset legalábbis én.. Részletesen kérem. Köszönöm előre is.
2016. júl. 26. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Hêtköznapra csak egy kevés smink: alapozó, szempillaspirál és ajakbalzsam vagy szájfény, kb 20 percembe telik megcsinálni, de most már gyorsabban is megy :D hêtvégén nem igazán sminkelek, max a hajamat csinálom meg így-úgy. Attól függ milyen kedvem van.... Bulira pedig a hajamat megcsinálom, alapozó, szempillaspirál, szájfény és szemceruza. Nem aokban különbözik a hêtköznapitól :D viszont 1 órát simán elszöszmötölök :DD Remélem segítettem, bár nem tudom egy fiú ezt mennyire érti :D (már bocsi :D)

15/L

2016. júl. 26. 13:10
 2/6 anonim válasza:
Húha:D hát ez kicsit összetett kérdés, én személy szerint minden nap reggel fürdök és mosok hajat -igen, igen, a normális az, ha csak heti 2-3x mosol hajat-, ez így egyben olyan 40-50 percet vesz igénybe, erre rá még a 15 perces hajszárítás. A hétköznapokban kevés sminket használok, ez körülbelül 10 percet vesz igénybe (szempillaspiràl, szemöldökformázás), bulik előtt ez a sminkelés többet foglal magába (alapozó, púder, szempillaspirál, tusvonal, szemhéjfestés, szemöldökformázás, néha műszempilla, szemceruza, néha rúzs), de ez is megvan egy olyan 20-25 perc alatt. Emellett gyantáztatni szoktam 3-4 hetente. Nem tudom, mi lehet még, arcmaszkok, ilyesmik heti 1-2x?!:D
2016. júl. 26. 13:12
 3/6 anonim válasza:
Lemaradt, hogy 18/L
2016. júl. 26. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Hétköznap reggel kb. háromnegyed óra a sminkelés (bb krém, szempillaspirál, szemöldökcuccok, púder és egy kevés rúzs, valamint szemceruzát és korrektort is használok néha), és olyan fél órát szoktam szánni az öltözködésre, de elég változó, hogy milyen gyorsan döntök - néha megvan 5 perc alatt, néha meg végül egy órát próbálgatok. :D Suliidőben még hozzájön ehhez kb. 10 perc hajvasalás. (Nyáron magától szárad meg a hajam, és olyankor hagyom hullámosan.) Ha valami frizurát akarok csinálni, az nyilván változó, hogy mennyi plusz idő, de általában a párperceseknél maradok.

Hajat minden második este szoktam mosni, az egész hajmosós-fésülős-hajszárítós-hajvasalós procedúra ilyenkor kb. 2 órát szokott igénybe venni, de ebbe beleszámoltam igazából azt is, amikor lekezelem az arcom. A köztes napokon pedig egyre többször használok szárazsampont, de ez 2-3 perc.

Hétköznap és hétvégén amúgy nagyjából ugyanaz a történet (feltéve, hogy hétvégén épp megyek valahova :D), buliba pedig max. 15 perccel többet sminkelek, ha rakok szemhéjfestéket is, de ilyen csak párhavonta van.

És persze vannak még plusz dolgok, amik nem tartoznak a mindennapos készülődésembe, mondjuk egy arc- vagy hajpakolás. Jaa és körmöt festeni hetente 2x este szoktam.

Remélem, mindent leírtam. :D

2016. júl. 26. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Hétköznap: reggel megfésülöm a hajam (de ritkán előfordul, h elfelejtem, és csak összefogom :/ :D), aztán bekötöm, vagy kontyot csinálok, esetleg hagyom kiengedve, ez nagyon max. 3 perc. Eztán fogat mosok, meg arcot arclemosóval/arcot radírozok, ez is olyan 7 perc összesen, ruhát nagyon max. 8 perc alatt választom ki.

Egy héten nagyjából kétszer mosok hajat, kivéve, ha jobban zsírosodik/koszolódik valami miatt, akkor háromszor.

Hétvégén nem mindig fésülködöm, csak ha elmegyek valahova, egyébként ruhaválasztás 2 perc, többi nagyjából ugyanannyi idő.

Ha elmegyek valahova, akkor nagyjából ugyanúgy készülődöm, mint hétköznap, csak lezuhanyzom még előtte, az tíz perc köbö, egyébként soha nem sminkelem magam, kényelmetlennek érzem, és fölöslegesnek tartom, csak ajakápolót használok.

14/L

2016. júl. 26. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Reggel felkelek, beleturok a hajamba, ha nagyon hulla vagyok megrajzolom a szemoldokom es kifestem a szempillam. Ez hetkoznap, hetvegen nem sminkelek, ha zombi vagyok, ha nem. Bulikba ritkan jarok, inkabb kocsmazos vagyok. Hangulatfuggo a keszulodes. Ha van kedvem tetszeni valakinek, hajat mosok, vasalom, sminkelek, p*csaszoknyat veszek fel 12 centis cipovel es csipkes poloval. Ha nincs kedvem semmihez, csak beulok inni, munkas ruhaban megyek, azaz kopott farmer, bakancs vagy sportcipo es egy nagy pulcsi vagy ha meleg van ferfi polo. Tisztalkodassal sem bszakszom annyit mint baratnoim. Ok a suna mosotol kezdve anyam kinjat is magukra kennek. Hajat is tusfordovel szoktam mosni, nem hasznalok tobbfele sampont vagy balzsamot. Ha nem alszom el furdes kozben laza 20 perc alatt kesz vagyok. Ha nagyon sietek 10, vagy annyi se.
2016. júl. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!