Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok kb hány százaléka...

A lányok kb hány százaléka elégedett a külsejével?

Figyelt kérdés
Szinte még sosem találkoztam olyan lánnyal, aki nem akart soványabb, kövérebb, izmosabb, magasabb, alacsonyabb, stb lenni. Van egyáltalán még olyan lány, aki elégedett magával, jól érzi magát a bőrében, és nem szeretne semmin sem változtatni?
2016. jan. 1. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre,hogy vannak azok a fajta telt lányok(azaz picit túlsúlyos)akik elég kihívóan öltöznek nagy szájúak és nagyon büszkék az alakjukra,míg sok vékony csinos lány szorong a külseje miatt.Egy szóval a szépség belülről fakad.
2016. jan. 1. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
minimális. senki sem tökéletes. mindenkit zavar valami a saját külsején, mindenki megakar legalább egy apró dolgot változtatni magán. nincs olyan hogy tökéletes. kinek mi.
2016. jan. 1. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:

ÉN például meg vagyok elégedve az alakommal. 1#-es 157cm vagyok és 50 kiló (karácsony miatt most 52 :) ) 100%-ig jól érzem magam a bőrömben. Szeretem a külsőm, belsőm es a stílusom is. :) Nem érzem magam butának és remélhetőleg mások sem gondolnak annak. :)

25N

2016. jan. 1. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel én sem vagyok megelégedve magammal és amin tudok változtatok is ezért azt kell hogy mondjam ez a környezetünkben élők hibája. Engem is csúfolnak/csúfoltak hogy alacsonyvagyok (155cm) meg hogy kövér (50kg) meg volt hogy olyanért szóltak le hogy szőrös a kezem pedig alig észrevehetően volt néhány rövid szálam máshoz képest ez semmi mégis csúfoltak (6odikban) de volt több dolog még. Könnyű mondani hogy ne foglalkozzanak vele, ez lehetetlen. Amin tudok én is változtatok. De amíg nem tudja kívülállóként egy emeber a másikról hogy miért olyan amilyen addig bántja, ami nem esik jól senkinek sem. Ezért van az hogy főleg a lányok nincsenek megelégedve magukkal, de találkoztam már ugyan ilyen fiúval is.

17/L

2016. jan. 1. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Kevés... De szerintem akik nem elégedettek, azokat cseszegették a suliban/otthon, ezért nem tudják elfogadni önmagukat. Pl én is utálom azokat a dolgokat magamon amivel mindig csúfoltak, húgom is így van, meg mindenki akit ismerek.
2016. jan. 1. 22:05
 6/6 anonim válasza:
Első sorban te kell elégedett legyél magaddal-én ezt vallom.És ne mások miatt akarj változni.-Sose érdekelt ki mit mondd,mondjuk volt néhány rosszul eső beszólása egy két osztálytársamnak 5-8 ban , de attól még nem utáltam se magam, se őket.
2016. jan. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!