Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz, hogy aki "mű" dolgokat...

Igaz, hogy aki "mű" dolgokat rakat magára, az nincs megelégedve a külsejével, ezek a dolgok nélkül nem is lenne önbizalma?

Figyelt kérdés
Konkrétan gondolok itt a szolira, 120 féle festett haj, extra műkörmök, több kg smink... bocsi az általánosításért, de ha én találkoztam ilyen lánnyal, jellemző volt rá a nagyképűség, túlzott önbizalom, okoskodás, valamint mindig a külsejére/kinézetére próbálta fordítani a figyelmet, ha ezek a dolgok épp rajta voltak.
2013. ápr. 18. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:

ismerek ilyet és szörnyen néz ki,15 éves és mindenkivel összefekszik!!!

[link]

2013. ápr. 18. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

és igy jár bulizni

[link]

2013. ápr. 18. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Első, jesszus!

Az ilyenekkel nincs rendben valami, valamit pótolni akarnak, akár apa hiány, vagy szülői szeretet, törődés hiánya. De rosszul kezelik, mert így végképp nem szeretetet fognak kapni, hanem kihasználják őket.

2013. ápr. 18. 19:02
 4/5 Catsmeow válasza:

Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, hogy akik így öltöznek, karmokat ragasztanak (itt nem a szép francia körömre gondolok természetesen) hogy nagyképűek és krvak.

De nem minden esetben:)

Egy ismerősöm (jó ő nem öltözik ennyire krvásan mint ahogy az első belinkelte) egy halál normális lány:)

Egyébként nem tudom miért csinálják, megbotránkoztatást akarnak kelteni? Vagy azt hiszik hogy ez szép?

2013. ápr. 18. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg durva, amit az első linkelt, szerencsére én még nem találkoztam ilyennel.

Én részben egyetértek veled kérdező, részben nem. Szerintem itt is 2 véglet van, az egyik, amit linkeltek, a másik pedig a hozzám hasonlók. Én - szakmai ártalom :D - imádom a műkörmöt, és elég hosszút szoktam csinálni magamnak, de csakis azért, mert nekem tetszik és jól érzem magam vele. Ha megyek valahova szoktam sminkelni - igaz nem az első kép szerinti maszkot festem magamra. Szoliba is járok, de csak egyszínű a hajam, igaz derékig ér, de büszke vagyok rá, mert mind az én fejemből nőtt ki :D Sose éreztem magam nagyképűnek, hisz a szüleim nem annak neveltek, és meg is tanultam hogyan kell viszonyulni az emberekhez. Ja, és beszélgetések során mindig próbálom elkerülni, hogy magamról kelljen beszélnem.

A környezetemben vannak olyanok (sajnos sokan), akik alapból bunkók, nagyképűek és okoskodók, nem kell nekik hozzá semmilyen "mű" dolog.

2013. ápr. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!