Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csókolózni? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milkakerdez kérdése:

Hogyan kell csókolózni? Nem arra gondolok h h kell megközelíteni :'D. (többi lent)

Figyelt kérdés

Szval arról lenne szó, hogy ha már.."bent" vagyok....akkor mennyire szabad agresszívnak lenni (nyelvre gondolok), mi számít agresszívnak, mit kell csinálnom a nyelvemmel, ami jó a partneremnek...ilyenek...esetleg trükkök :'D...

ELőre is köszi! 15/f

2016. júl. 26. 12:13
 1/6 Emberek ***** válasza:

Rá fogsz érezni. Nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ami még belefér, ami még jó érzés neki.

Én például szeretem ha kicsit tűzesebben agresszívabban csókolózunk, ha néha harapdálja az ajkaim, ilyenek.

Ki kell tapasztalni, ilyen egyszerű ;)

19/f

2016. júl. 26. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Megtanítsalak?

F 25

2016. júl. 26. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemcsak a nyelves csok letezik .. :)
2016. júl. 26. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm h ilyen gyorsan válaszoltatok, főleg az elsőnek c:

A 3.nek is köszi, lehet majd előtte kipróbálunk egy light-osabbat :'D

Kedves 2....légyszi taníts :)

2016. júl. 27. 17:34
 5/6 Pálfi Rebi válasza:
Először óvatosan próbálkozz aztán kicsit később "vadulhatsz" :)
2016. júl. 27. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Komolyan tanítsalak? :D
2016. júl. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!