Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lecci mondjatok meg hogy kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecci mondjatok meg hogy kell csokolozni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy azt mondjak osztonosen jon de ez a csok muszaly jol sikerulljon

Magyarazzatok el lecci nagyon kerlek

2016. júl. 14. 14:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
De cuki. Először is helyesírás szótár. Másodszor tényleg ösztönös. Ne izgulj:)
2016. júl. 14. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Ahogy tetszik... :D ki kell próbálni mindenhogy!

Ha a másik fél tapasztaltabb, majd segít. Ha nem, akkor meg együtt rájöttök.

:D

Hajrá

2016. júl. 14. 14:23
 3/11 Titusztitusz ***** válasza:
A legfontosabb dolog az az,hogy ELLAZÍTSD MAXIMÁLISAN AZ AJKADAT,és úgy tapaszd rá a szádat a partnered szájára,aztán finoman harapdáld,nyalogasd a másik ajkait...Aztán ha fiú vagy,akkor idővel óvatosan,de határozottan nyomd bele a nyelved a lány szájába,mintha a közösülést imitálnád,vagy előlegeznéd...Ha lány vagy,akkor meg idővel próbáld meg beszívni a partnered nyelvét,ha az megpróbálja a szádba nyomni az övét..DE TE NEHOGY ILYESMIVEL KÍSÉRLETEZZÉL...Mondom,próbálj meg úgy viselkedni a csókolózásnál,mintha már közösülnétek a fiú nyelvével...
2016. júl. 14. 14:34
 4/11 A kérdező kommentje:
De azt fogja mondani roszul csokolok
2016. júl. 14. 14:34
 5/11 A kérdező kommentje:
14/L
2016. júl. 14. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi és túlbonyolítja pedig ösztönös. És hiába vagy gyakorlott vagy kezdő, mindenkinek más tetszik, ezért jóformán mindenki alapokkal indul egy új partnernél és közösen tapasztalják meg kinek hogy jó.
2016. júl. 14. 14:41
 7/11 Ildike17 ***** válasza:

Gyakorold valamelyik tapasztaltabb barátnőddel.

Mi is így csináltuk anno. :D

2016. júl. 14. 14:52
 8/11 Titusztitusz ***** válasza:
Kedves Ildike...Ha minden igaz,a kérdező egy 14 éves lány...(Legalábbis ezt állítja magárol...)És valszeg nincsenek leszbi hajlamai...
2016. júl. 14. 15:27
 9/11 Ildike17 ***** válasza:

Te meg gondolom pasi vagy.

Nem kell ehhez leszbinek lenni.

Simán megkéri, megmutatja. Ennyi.

Nem vagyok leszbi, soha nem is lennék. Fúj. XD

2016. júl. 14. 15:31
 10/11 Titusztitusz ***** válasza:
45%
Hát...Bár mondjuk valóban hímnemü vagyok,de azért holmi "pasinak",nem szoktak sohasem nevezni azok,akik ismernek...Amúgy olyan furcsa az,amiröl írsz...Most csak elgondolom azt,hogy annak idején én mondjuk az egyik barátommal gyakoroltam volna a csókolózást,hát...Még a gondolatra is émelyeg a gyomrom...Neked aztán vannak ötleteid...
2016. júl. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!