Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeret csókolózni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret csókolózni?

Figyelt kérdés

Elég sokszor randiztam egy sràccal, nagyon helyes, kedves, figyelmes, de egy puszit sem adott még sosem. Megpróbáltam olyan helyzetbe hozni hogy csókoljon meg, mire csak azt mondta: ne haragudj, de utálok csókolózni!

?

Kicsit meglepett a válasz, nem hallotam még ilyenről, szerintetek?

2016. jún. 23. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Te jó isten. Akkor azzal ne is próbálj több dolgot csinálni. Ez elég durva.
2016. jún. 23. 22:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha nem tetszik, akkor keress mást.
2016. jún. 23. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, kérdezz rá.

De én 90%-ban kijelentem, hogy valami rossz tapasztalat miatt "utál" csókolózni.

2016. jún. 23. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
vagy 90%ig biztos, hogy 100%-ban meleg :D
2016. jún. 23. 22:48
 5/12 anonim válasza:
66%

Én is találkoztam egy ilyen sráccal aki nem akart,azt mondta utál csókolózni.És kiderült a végén hogy csak szexre kellettem volna neki...Aki szeret,az szeret veled csókolózni is,ez alap.

19/L

2016. jún. 23. 22:51
 6/12 poiu válasza:
100%
Futás, elfelé!
2016. jún. 23. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

De könyörgöm, nem értem meg mi a f**z megy mostanában, senki se bírja megbeszélni saját párjával/leendő párjával a problémákat, hanem keres valami oldalt, ahol a többség csak a hülyeséggel tömi tele a fejét, és nem lesz a csajból/srácból semmi csak egy zokniagyú....

Engem neveltek csak meg egyedül vagy a korosztályomból vagy mi a rák?

2016. jún. 23. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Sőt, az itteniek 70%-nál fiatalabb vagyok ami így főleg gáz....

"Ami nem működik nem eldobni kell, hanem megjavítani." Ha ez mond valakinek valamit.

2016. jún. 23. 22:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, azért csak nem hagytam szó nélkül..minden féle okot felsoroltam neki, mindegyikre annyit mondott hogy nem. Lezárta a témát én meg gondoltam egy ideig akkor hagyom, ezért mertem kiírni..
2016. jún. 23. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a csók a legjobb dolog a világon. 5ös tévedsz nem kell ahhoz szerelem csak vágy. Barnabás u.i

: volt barátnőm aki csókkirálynak hívott...szerintem a szexnél is jobb mert utcán is lehet.

2016. jún. 23. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!