Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret csókolózni?
Figyelt kérdés
Elég sokszor randiztam egy sràccal, nagyon helyes, kedves, figyelmes, de egy puszit sem adott még sosem. Megpróbáltam olyan helyzetbe hozni hogy csókoljon meg, mire csak azt mondta: ne haragudj, de utálok csókolózni!
?
Kicsit meglepett a válasz, nem hallotam még ilyenről, szerintetek?
2016. jún. 23. 22:33
11/12 RoseTyler válasza:
Az én párom se egy nagy csókolózós. Max szex előtt, meg közben szokta. Mégis majd tíz éve együtt vagyunk már. Sose kérdeztem tőle, hogy miért van így ezzel, csak egyszerűen elfogadtam.
12/12 anonim válasza:
Én ma már nem tudnék olyan nővel élni aki nem szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!