Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nemrég óta együtt vagyok,ma találkoztunk és ő megpuszilt,megölelt és persze ez jó érzéssel töltött el de nem tudom hogy ez amiatt van mert még nem nagyon jártam senkivel, vagy mert nem érzek iránta már érzelmet ami az elején volt. Mármint röviden úgy értem hogy örülök ennek,de nem szárnyalok a föld felett 5 méterrel. Vagy ez a természetes? A válaszokat előre is köszönöm
2016. júl. 25. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, igazából ezt neked kell érezned. Szerintem ez még alakul, ha az első randiféleség volt:) Jól érezted magad vele? Szimpatikus? Bejön neked a külseje, meg a belseje? Meg tudod magadnak mondani, hogy miért is szereted egészen pontosan? Úgy érezted mintha pillangók repkednének a hasadban mikor megpuszilt meg ilyesmi? Hogyha pozitív válaszokat találsz ezekre a kérdésekre, akkor szerintem szereted, de ezt tényleg neked kell érezned. Én a helyedben hagynám alakulni az egészet, és majd ha biztosan rájössz mit érzel, akkor dönts arról, hogyan tovább. Amúgy hány évesek vagytok?:)
2016. júl. 25. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Mármint pozitív választ az egyiknél nem teljesen. Annál a meg tudod mondani miért szeretednél ott a lényeg, hogy ne tudd. Bocsánat*
2016. júl. 25. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon szereted, szerintem ne erõltesd a kapcsolatotokat. Mert ha igen ès bemesèled sajàt magadnak hogy szereted, a vègèn, hosszù idõk mulva ugysem fogtok semmiben egyet èrteni, veszekedni fogtok stb. Vagy ha nem is, sosem fogod biztonsàgban, szeretetben èrezni magad. Vàrjàl mèg....eljön majd aki kell neked. Akit neked szàn a sors.
2016. júl. 25. 22:45
 4/4 anonim válasza:
én évekig odavoltam egy srácért, végül összejöttünk. na, ezután nagyjából egy hónapig nem tudtam mi van, hogy most akkor szeretem, vagy nem, vagy szakítsak vele még időben, mert én sem éreztem semmi "robbanásszerűt", aztán leülepedett bennem minden és olyan szerelmes vagyok, hogy majd kipukkadok.
2016. júl. 27. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!