Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P.Styles kérdése:

Mit csináljak ha nem szeretem mar a baratom?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok es van egy baratom másfél eve egyutt vagyunk.Mielott ítélkeznetek mindketten szuzek vagyunk meg de nagyon szerettük egymast.Nem tortent semmi de egyszeruen mar nem erzem a szerelmet.Nem csaltam meg,nem ismerkedtem se semmi.De nem tudok vele szakítani mert felek hogy megbantom.Mit csinaljak?

2016. júl. 13. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Muszáj lesz szakítanod, ha már nem szereted..
2016. júl. 13. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Muszaj lesz. Elmult a rozsaszin kod. Ha egyutt maradtok az csak rosszabb. Akarattal nem tudsz bele visszaszerelmesedni. Inkabb hivdd el valahova. Es mondd el neki. Neki lesz jobb. Mert egy ido utan kepes lesz tovabblepni es uj lanyokat megismerni. Es te is ismerkedhetsz masokkal.
2016. júl. 13. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Dobd ki, mint egy hasznàlt cipőt.

Lesz màsik.

2016. júl. 13. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
3mas te egy féreg lehetsz...
2016. júl. 13. 18:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon aranyosak vagytok! Es tudom igy kene tenni de annyira hozzam nott mindenem rola szólt es egyszeruen nem tudom elképzelni milyen lesz nélküle..Az eletem része volt
2016. júl. 13. 18:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Felek hogy ha szakitok megfogom banni
2016. júl. 13. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nalunk is ugyan ez volt a baratommal. Nem szerettem mar, 1 honap kellett,hogy ravegyem magam a szkitasra. Utana rossz volt,nagyon.de nem vontam vissza,amit mondtam. Es most,3 ev utan latom,hogy nagyon jol tettem,hogy veget vetettem a kapcsolatnak. Szakits vele,ha nem erzed mar azt a boldogsagot. Nagyon rossz,meg nehez,de hosszu tavon ez a jo dontes :) kitartas,hajra ^^
2016. júl. 13. 19:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom ❤
2016. júl. 13. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
4:es ugyan azt mondta a 3-as, mint az első kettő. Csak nem köntörfalazott.
2016. júl. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!