Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki a szakítás után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a szakítás után ilyen zenéket hallgatna mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés
[link] itt a magyar szövege, ha valakit érdekel: [link]

2016. júl. 21. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat :D nekem ez az egyik kedvenc zeném. Mondjuk szakítás után pont ilyet kell hallgatni, nagy felismerést mutat ez a dal. De ezek szerint most szakítottál? :(
2016. júl. 21. 15:38
 2/7 anonim válasza:
48%
Attól,hogy ilyen zenéket hallgatsz meg depressziós leszel nem lesz jobb.inkább írd ki magadból,az tényleg segít :)
2016. júl. 21. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretem őket:) nem, nem szakítottam most.. A barátom szokta ezt hallgatni (nem régóta vagyunk együtt) és sajnos nindenen agyalok így ezen is, hogy vajon milyen erzesek kavaroghatnak benne.. Köszönöm a válaszokat!:)
2016. júl. 21. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az hogy ilyen számokat hallgat az nem jelent rosszat. Én is sokat hallgatom de csak azért mert tetszik s nem akarok szakítani meg ilyenek.:) 1 válasz adó
2016. júl. 21. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató szavakat:) bár őszintén nem is attól Félek, hogy szakítani akar, hanem, hogy az előző barátnőjén nem lépett még túl:/
2016. júl. 21. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy az ember milyen zenét hallgat nem feltétlenül tükrözi az érzéseit.
2016. júl. 21. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
azt hogy jó az ízlése :D
2016. júl. 21. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!