Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-19 éves lányok! Ti összejönnétek egy olyan sráccal aki füvezik?
Persze, azzal a gyakorisággal ami a kérdésedben van, nincs probléma.
Nekem is ismeretlen világ volt, én is kipróbáltam párszor, mert a pasim zenészekkel bandázott és közülük mindenki irgalmatlan jó arc volt (volt köztük tanár is). Akkoriban (1988) az volt a menő, hogy így legyünk mások. Most 2016-ban máshogy mások, máshogy vezetik le.
Nem volt ott akkor senki narkós meg kábítószeres, kiválóan gondolkodó és felszabadult emberek voltak, normálisabbak is a mai átlagos gátlásos 16-18 éveseknél. Nem hetente szívtak 1 jointot, hanem naponta párszor. Aki nem ismeri a hatását, vagy aki lát az utcán valamilyen hatást, amiről azt sem tudja, milyen anyag váltotta ki, az persze fél az egész témától, egy kalap alá vesz mindent, mert jaj tudatmódosítást, jaj drog. Hadd ne ragozzam, milyen módokon módosul a tudat percenként, ami sokkal károsabb, mint heti-kétheti füves cigi.
Tévképzet, hogy kisétálsz az ablakon, vagy nekiesel a járdán egy idegennek, vagy bármilyen extrém szélsőség. A leggyakoribb és legnormálisabb velejárója, hogy sokkal tisztábban és könnyedebben gondolkodsz, nem elsüllyedsz a depiben, hanem még talán meg is oldod a problémáidat, hiszen másképpen látsz rá. Nem azt mondom, hogy nincs más negatív hatása, és nem kampányolok mellette sem, de ami az előnye, azt is meg kell nevezni. Hozzátéve persze, hogy mennyi az a mennyiség, ami még oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!