Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-19 éves lányok! Ti összejön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-19 éves lányok! Ti összejönnétek egy olyan sráccal aki füvezik?

Figyelt kérdés
Nem napi több grammra gondolok, csak hetente-kéthetente 1-2 cigi.

2016. júl. 20. 16:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Én megtettem, 16 voltam, nagyon szerettem, és megfogadtam, hogy megváltoztatom. Kihoztam őt abból a rossz helyzetből amibe belekeveredett. Szó szerint harcoltam érte és mellette. 19 évesek vagyunk, és már teljesen kijött mindenből. Lassan el fog jegyezni, nagyon boldog vagyok! :)

VISZONT! ebből az esetből kifolyólag, sok stintén drogis barátjával találkoztam, akikre rossz volt ránézni, azokkal szemben még féltem is. Azért nem minden drogos egyforma. De megérte nálam, visszagondolva is megcsinálnám újra! A vége jó. Persze nem mindenkinél végződik így… 19/L

2016. júl. 20. 21:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem őt és ilyenekkel él, akkor ez is hozzátartozik a személyéhez, szóval igen.
2016. júl. 20. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Szia:) velem épp ez van.. Egy olyan srác tetszik aki szokott füvezni es cigizik is igaz neha en is cigizek de fuvezni nem fuveznek... Szoke kek szemu a srac es ku*va jol nez ki... O 18 en 16 eves vagyok.
2016. júl. 20. 22:43
 14/24 anonim válasza:
100%

Miért zavarna bárkit, hogy füvezik a fiú?

Magánügy

2016. júl. 23. 01:16
 15/24 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, mennyire konzervatívak, elvakultak és tudatlanok az emberek. Persze, ha a srác megiszik minden héten 2-3 üveg bort, 1 liter pálinkát, stb, az egyből nem zavar senkit, mert "Jajj, cuki/menő a srác, hadd igyon már!". Ellenben a fű mértékletesen fogyasztva egészségesebb mint az alkohol, csak mivel mindenhol a prevenciós propagandát nyomatják(ami hazugság),így az embereknek tévképzeteik vannak a marihuánával kapcsolatban, és egy lapon sorolják a kokainnal, heroinnal, stbvel.
2016. júl. 23. 12:35
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

Te kérdezted, mi válaszolunk. Nem tudom, mi a problémád.

Számomra az is gusztustalan, ha alkoholizál valaki. Természetesen alkalmakkor, összejövetelekkor, ünnepekkor és társai jó dolog, de azért számomra taszítóak a részeg emberek.

2016. júl. 23. 17:39
 17/24 anonim válasza:
34%
ratyik vagytok :D
2016. aug. 13. 10:15
 18/24 anonim válasza:
100%
Osztom a véleményed Kérdező!! Az a probléma hogy a társadalmunk a sok negatív sztereotipia miatt nem fogadja el.Mert sokan a Füvet összetévesztik a heroinnal meg a crackel elég vicces :D
2016. aug. 13. 12:19
 19/24 anonymouskill2 válasza:
100%
En a baratnommel majdnem minden este elszivok 1 fuves cigit szerintem nincs benne semmi problema egeszsegesebb mint az alkohol es meg kellemesebb is...
2016. aug. 13. 12:23
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

aki a virágot szereti - rossz ember nem lehet :), a fűnek is a virágzatát szívják, szal' erről ennyit :D

-viccet félretéve: nem érdemes általánosítani, mert minden ember más, és az összképet kell nézni

2016. aug. 13. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!