Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ázsiai lányok? Ha igen, akkor azt megkérdezem, hogy összejönnétek-e egy magyar sráccal? VAgy ez teljesen kizáró ok?
Nem akarok rasszistának tűnni, mert nem vagyok az :D, csak érdekel, mert lehet, hogy kicsit sem jönnek be nekik a magyarok :(
Válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is! Kérlek csak akkor válaszolj, ha magadra ismersz!
Feltételek:
Ázsiai vagy :D és lány :D (habár valószínűleg más is fog írni :/)
Én félig japán vagyok és férjhez is megyek egy magyarhoz. :-)
Ismerek olyan kínait aki nem jönne össze magyarral, de ő nem is jár magyar oldalakra, az elsőnek részben igaza van, aki nem jön össze magyar pasival, nem is nagyon látogat magyar oldalt.
Ha te nem vagy rasszista akkor ők sem.
Az egyik legjobb barátom (magyar) egy ázsiai lányt vett feleségül és már gyermekük is van. A felesége barátnőinek is magyar barátjuk, vagy férjük van, szóval a nemzetiség semmit sem számít csak a kölcsönös szimpátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!