Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mitol kezd el titeket erdekelni egy lany? Mit "kellene" tennie, hogy felkeltse az erdeklodeseteket?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 02:23
1/5 anonim válasza:
Semmit. A kisugárzáson és a külsőn nem nagyon tudsz változtatni, max öltözködésben. Ha már beszélő viszonyban vagytok, akkor pedig úgyis érzi, ha tetszel neki. Neten meg belehet jelölni ismerősnek, vagy like-olni a képét.
2/5 anonim válasza:
Élnie egy halott nem kelti fel a figyelmünk. Elég ha el tud sétálni elöttünk a legnagyobb tömegben is. Vagyis megy a célja felé közben öntudatlanul is feltűnő marad akkor észre vesszük és kíváncsiak leszünk rá hogy ki ő.
3/5 anonim válasza:
Megmagyarázhatatlan. Nyilván a külső számít azért nagyon is, hiába mondják sokan hogy nem az a lényeg, azt veszed észre először. Ebbe a testi adottságain kívül nálam az öltözködési stílus is beleszámít, azon már lehet változtatni.
Felkelteni az érdeklődést elég azzal, hogy ránézek és tetszik. Ahhoz hogy lépjünk is felé, ahhoz viszont azért tőle is várunk apró jelzéseket, hogy összejöhet a dolog... :) 19f
4/5 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy kellene.
Ha ez ilyen kényszerűséggel jön, akkor inkább ne is keltse fel semmi..
Áradjon belőle természetes módon az a vonzalom,ami engem érdekel és azért, mert "kell".
5/5 anonim válasza:
Áradjon belőle természetes módon az a vonzalom,ami engem érdekel és NE!! azért, mert "kell".*
Bocsi, elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!