Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy rosszul váltatok el valakivel, de aztán, egy idő után megint elkezdett érdekelni?
Figyelt kérdés
Ha igen, tettetek valamit az ügyben?2015. dec. 31. 17:59
1/5 anonim válasza:
Igen. Írtam neki vagy beszéltem vele
2/5 anonim válasza:
Helyzettől függ. Volt olyan is,hogy nyugisan váltunk el,és soha többet nem találkoztunk :) Meg volt vita is...de ha neked fontos kezdeményezz ha ő nem teszi.
3/5 anonim válasza:
igen! rá írtam de barátságnál nem akar többet a csaj
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én mondtam, hogy ne beszélgessünk többet, ráadásul ez már kb. kettő hónapja történt. Nem tudom, fontos-e nekem, inkább hiányzik a jelenléte, a biztatása, hogy aggódik értem, ezek. :/
2015. dec. 31. 18:25
5/5 anonim válasza:
Most nem az a lényeg,hogy miért meg stb..ha van neki mondanivalód,vagy akarsz tőle valamit írj neki! :) Ha csak a megszokás hiányzik,hogy volt egyszer egy xy,de már nem akarod akkor meg fátylat rá.. Ha 2 hónapig kibírtad csak megvoltál addig is nem? Esetleg próbáld meg mással,és ha xy kell még mindig akkor tudod mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!