Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már valakivel olyan, hogy a futástól nagyon elkezdett fájni az alhasa?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm ezzel a problémával küzd. Amúgy is nagyon megszenved a menstruációval, nagyon-nagyon fáj neki, és már a görcsoldói sem olyan hatékonyak. És minden alkalommal, amikor fut, nagyon fáj az alhasa. Nem csak akkor, amikor éppen megjött neki, hanem egyébként is. Már három éve megjött neki, és azóta minden alkalommal fáj, hogy fut. Már egyébként tervezi hogy elmegy nőgyógyászhoz, de még a szülei nem tudtak rá sort keríteni. remélem, valaki tud szolgálni elfogadható magyarázattal. 14/L2014. nov. 16. 17:42
1/3 anonim válasza:
Inkább Menjen nőgyógyászhoz. Ne itteni "tippekre" alapozzatok, lehet hogy komoly dolog áll a háttérben...
17/l
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez igaz. Viszont én arra is kíváncsi lennék, hogy valakivel volt-e már ilyen, mert még nem hallottam hasonló esetről. A gáz viszont csak az hogy már néhány hónapja könyörög a szüleinek, hogy vigyék el nőgyógyászhoz, de elmondása szerint annyira sok a dolguk, hogy még időpontot se tudtak kérni. Nekem az a véleményem ezzel kapcsolatban, hogy erre képesek lehetnének sort keríteni, mert az embernek arra van ideje, amire akar időt keríteni.
2014. nov. 17. 17:54
3/3 anonim válasza:
Ha a szülei ennyire nem segítenek neki, akkor próbálja meg egyedül elintézni. Esetleg segíthetsz neki, elkísérheted. Mi az első nőgyógyászati vizsgálatra barátnőmmel együtt mentünk.
Keressetek telefonszámot vagy menjetek el személyesen rendelésre és ott érdeklődjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!