Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy kérdezzek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy kérdezzek rá? Akarhat valamit?

Figyelt kérdés

Elkezdtem neten beszélgetni egy fiúval, ugyanabban a városban élünk, szóval nemcsak egy random idegen a világból. Hogy őszinte legyek 1 hete beszélgetünk csak, és kérdezte, hogy lenne-e kedvem találkozni, meg, hogy meg szeretne ismerni, mert szimpatikusnak talál.

És itt jön a de:

Egyszer már jártam ugyanígy, ott viszont egy ismeretlen srác jelölt be és írt rám szinte minden nap/minden másnap, ő is találkozni akart, a szavaiból azt vettem ki, hogy tetszem neki, teljesen úgy fogalmazott, olyan témákat dobott fel, és tényleg mindig érdeklődött, ha nem írtam már keresett, és hónapok után közölte, hogy amúgy neki van ám barátnője, szóval én már nem értem ezt az egészet.

Szerintetek ezt hogy kérdezzem meg 1-2 hét ismeretség után? Félek, hogy utána nagyon nyomulósnak tartana, igazából amit eddig tudok róla, szimpatikus nekem és bejön, de ezek után már nem tudom mikor érdeklődik valóban utánam egy fiú és mikor akar szimpla barátságot..

Köszönök minden hasznos választ!

2016. júl. 17. 22:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem simán rákérdezhetsz, hogy ez egy randi, vagy csak sima találkozás. Engem nem zavarna, simán megmondanám mit szeretnék :) 19f
2016. júl. 17. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!