Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök egyszer csak levágatná a haját?

Figyelt kérdés

Mert az a nagy helyzet hogy én már régóta leszeretném vágatni a hajamat,jelenleg derékig érő és rengeteg macera van vele..nos ,nagyon leszeretném vágatni vállig érőre ,mert az sokkal praktikusabb és nincs vele macera.Csak a barátom egyenes megtiltotta hogy levágassam,csak hát ő nem értheti mennyi hátránya is van a hosszú hajnak :c

Srácok,ti hogyan reagálnátok ha a barátnőtök a tudtotokon kívül egyszer csak levágatná a haját?Nagyon megharagudnátok rá? :c

2016. júl. 17. 19:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
jó értem én hogy egy lánynak hosszúnak kell lenni a hajának :D de akkor is ... ti el sem tudjátok képzelni mennyi cécóval is jár ez az egész :folyamatosan kócosodik,lelapul,töredezik,zsírosodik,beakad és belelóg mindenhova,és azokról az irtózatosan szimpatikus szelekről még meg sem említettem >.<..
2016. júl. 17. 19:58
 12/23 October15 ***** válasza:
72%
8.: Megint elírtad, a keresett szó a rövid... éljen soká az oktatás!
2016. júl. 17. 19:59
 13/23 October15 ***** válasza:
67%

Kérdező: Dehogy nem.. volt nekem hosszú hajam. :D Borzasztó fszág.. XD Át is tértem inkább a szakáll növesztésre az egyszerűbb + ha leiszod sörrel még mindig mondhatod, hogy "kuss éppen vikingelek! Nőket felgyújtani, kunyhóakt megerőszakolni!"

Amúgy a rövid haj is tud jó lenne. A vállig / nyakközépig érő pedig teljesen okés.

2016. júl. 17. 20:02
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, nem akarok kotozkodni de elírtad." Megtiltotta", a" barátom". Ezek után biztos h a barátod? Nekem nem lenne... Egyébként nyugodtan vágasd le. Lehet h meg jobban is all.
2016. júl. 17. 20:03
 15/23 zóna_pocok ***** válasza:
44%
De ne tedd meg az istenert!!! :D Van egy lany, akit szeretek es kb olyasmi haja van, mint neked. Kifutnek a vilagbol, ha meglatnam, hogy levagatta az a gyonyoru hajat :D
2016. júl. 17. 20:04
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát nem pontosan azt mondta hogy megtiltja,csak én úgy értelmeztem idézve őt:Le ne merjed levágatni a hajadat!Te így vagy gyönyörű,és kész!!..

én természetesen tiltakoztam,de hát ő tudja :D

2016. júl. 17. 20:07
 17/23 October15 ***** válasza:
62%
15.: Adom, adom hidd el.. egyik havercsaj megcsinálta. :( Szomorú nap az emberiség számára.. olyan jó volt simogatni. XD [Ne kérdezd, hogy miért simogatom random csajok haját.. :D Faital voltam és kellett a pénz. XDXDXDXD] De attól még akkor vágatja le amikor akarja.. szomorú igazság de ez itt Európa és nem vmi tetűhintás arab emírség.
2016. júl. 17. 20:11
 18/23 October15 ***** válasza:
55%
Meg nem tudok gépelni.
2016. júl. 17. 20:11
 19/23 zóna_pocok ***** válasza:
37%
Inkabb legyen emirseg, csak maradjon meg a hosszu hajuk! :D
2016. júl. 17. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna ha a baratnom levagatna a hajat vallig erore, lehet meg jol is allna neki.

Nekem az nem tetszene ha olyan rovid lenne, amit mar nem tudok tarkonal megfogni. ;)

2016. júl. 17. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!