Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök egyszer csak levágatná a haját?
Mert az a nagy helyzet hogy én már régóta leszeretném vágatni a hajamat,jelenleg derékig érő és rengeteg macera van vele..nos ,nagyon leszeretném vágatni vállig érőre ,mert az sokkal praktikusabb és nincs vele macera.Csak a barátom egyenes megtiltotta hogy levágassam,csak hát ő nem értheti mennyi hátránya is van a hosszú hajnak :c
Srácok,ti hogyan reagálnátok ha a barátnőtök a tudtotokon kívül egyszer csak levágatná a haját?Nagyon megharagudnátok rá? :c
Kérdező: Dehogy nem.. volt nekem hosszú hajam. :D Borzasztó fszág.. XD Át is tértem inkább a szakáll növesztésre az egyszerűbb + ha leiszod sörrel még mindig mondhatod, hogy "kuss éppen vikingelek! Nőket felgyújtani, kunyhóakt megerőszakolni!"
Amúgy a rövid haj is tud jó lenne. A vállig / nyakközépig érő pedig teljesen okés.
Hát nem pontosan azt mondta hogy megtiltja,csak én úgy értelmeztem idézve őt:Le ne merjed levágatni a hajadat!Te így vagy gyönyörű,és kész!!..
én természetesen tiltakoztam,de hát ő tudja :D
Engem nem zavarna ha a baratnom levagatna a hajat vallig erore, lehet meg jol is allna neki.
Nekem az nem tetszene ha olyan rovid lenne, amit mar nem tudok tarkonal megfogni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!