Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha meg tudnátok hogy a barátnőtök az egyik fiúbarátjával aludt?
Csak alvás semmi több. Mi előtt velem összejött máskor is aludtak együtt, jól esett nekik az h van vkihez bújni. Miután velem összejött ez megszünt. De múltkor együttaludtak, azért mert a lány nem tudott már haza menni és inkább aludt azzal a sráccal, mint egy vad idegennel. Jogos ha kiakadok? Vagy tán nem kellen leszidnom, h mégis h képzeli h mással alszik?
a lány 19, én 25F
kettőtök közül ki a tini? :D
amúgy én is kiakadnék.
Még ha együtt aludtak és tegyük fel egy ágyban, akkor azt nagyonnagyonnagyon nehezen TALÁN le tudnám nyelni.....de ha ismét összebújtak, akkor azt nem...
De ilyet nem teszünk párkapcsolatban, a barátnődnek nincs helyén az esze..
#7:Jó, okés. És hogy aludtak? Ugyanúgy összebújva? Mert az nincs rendjén egy párkapcsolatban élő embernél még akkor sem, ha nem történt semmi egyéb.
Én nem akarlak "elrettenteni", de normál esetben két barát nem bújik össze. Szerintem itt több érzelem volt mindkét félnél. Mert akármilyen szeretethiányom volt már, nem aludtam együtt a lány barátaimmal, és nem is bújtam hozzájuk (még meg sem fordult a fejemben).
Egy ágyban alustaj. De nem bújtak össze.
Amúgy kidobtam inkább, ugyis takálok jobb lányt.
Önzö vagyoj wt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!