Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok, ha egy lány ilyen kéréssel/kérdéssel állna elő? Nagyon hülyének tartanátok?
Van egy fiú ismerősöm, akinek nagyon puhának tűnik a haja és nagyon szívesen megfognám :D
és a srácot tök szívesen megölelném
nagyon hülyén néznétek arra a lányra, aki a 2 dolog közül valamelyiket megkérdezné úgy, hogy szinte semmit sem beszéltetek, csak együtt jártok edzésre?
ha ez számit, a srác 2 évvel idősebb nálam
kort is légyszi :)
Ölelésnek nem fog nemet mondani, egyszer játszd meg, hogy valami történt, tűnj sebezhetőnek és ennyi.
Haját pedig csak simán kérdezd meg, hogy megfoghatod-e... :D Ne az öleléssel együtt, úgy gáz.
Nem hiszem,hogy egy majdnem idegennek a haját kéne fogdosni meg ölelgetni. Egy ölelést ki kell érdemelni, mert valamilyen szinten intim dolog. Ő mivel érdemelte ki? Hogy az edzőtársad? Ezzel az erővel bárkit megölelhetsz.
Ilyet éretlen kislányok csinálnak, tulajdonképpen hülyének néznélek.
2. : .....
3. : "Egy ölelést ki kell érdemelni, mert valamilyen szinten intim dolog." ez igaz, bár nem nagyon hosszú, nagyon 'odabújós ölelésre gondoltam ( nyilván jól esne, de ennyire tényleg nem vagyunk jóban), hanem egy gyors, barátok közötti ölelésre ( remélem érthető )
#4: Nem, továbbra sem értem. Barátok sem vagytok, csak egy edzőtárs. Milyen ölelésről beszélsz?
Az ölelésnek nagy hatalma van, te meg csak osztogatnád, mint a cukrot.
Komolytalan vagy, tényleg.
én meg vagány csajnak és bírnám nagyon.
1 perc múlva már térdelne.
6.: miért? ( amugy egyáltalán nem ez a cél, hogy összejöjjön velem a srác, eléggé béna próbálkozás lenne, ha tényleg ez lenne a célom :D )
7.: te azt csak hiszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!