Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor akar vmit tolem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor akar vmit tolem vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel az edzoterembe kozeli kapcsolatba kerultem. En most kulfoldon vagyok az elejen mikor kijottem sokat skypeoltunk tobb oran keresztul ugy atlagba 2-3 ora, mondott nagyon egyertelmu dolgokat amibol a leghulyebb ember is tudja h mire celoz. Aztan elment egy 3 napos buliba es megvaltozott minden, nem ir annyit, tobbszor lemondja a beszelgetest stb.. A buli ota kb ugy nez ram mint egy szimpla baratra, na es ez nekem nem tetszik, baratbol van eleg nem kell meg 1, es a lenyeg h en nem akarok olyan utan futni akivel ugy se lesz semmi. Szerintetek van emg esely vagy hagyjam a fenebe es keressek mast?
2016. júl. 17. 16:00
 1/2 Ildike17 ***** válasza:

Most mi válaszoljuk meg azt amit te is tudsz?

Valószínű bepasizott. :/

2016. júl. 17. 16:05
 2/2 A kérdező kommentje:
en is gyanitom, es ha igy van tudom is h kivel, de ha atbassza es jon hozzam akkor en is lekoptatom. Nem ertem az elejen nagyon oda volt, hogy ha hazamegyek nala alszok meg stb. es eleg rendes csajnak ismertem meg. De hat ilyen az en szerencsem.
2016. júl. 17. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!