Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tolem valamit? Vagy csak fura?
Szoval van egy srac akit nyar ota ismerek egy taborbol. Ott eleg joban voltunk, karkotot adott nekem csak ugy kitudja miert meg nagyon sokat voltunk egyutt, de azota a suliban meg nem beszeltunk ugy igazan csak egy ket szot, raadasul akkor is max csak annyit hogy szia. Viszont tegnap az egyik baratnom beszelgetett vele es en oda mentem miutan a baratnom mar elment, kerdezni valamit(lenyegtelen, hogy mit) es a srac konkratan nem tudott megszolalni... Lattam, hogy akart valamit mondani de utana inkabb csak szettarta a karjat es razta a fejet (olyan kerdes volt amire nemmell vagy konkret valaszall lehet valaszolni csak megkerdeztem hogy esetleg nem latta e valamerre az egyik tanart) Azt is latom, hogy nagyon sokszor nez ha a kozelemben van, meg a barataim azt mondtak, hogy amikor ok talalkoznak vele a folyoson akkor meg nezelodik korbe(valoszinuleg engem keres, a baratnom szerint de en ketlem)
Ti mit gondoltok errol az egeszrol?
Tudom, hogy mondott nekik dolgokat, mert csomoszor meglokdosik meg mondjak a nevet ha ott vagyok....
Meg olyan osztalytarsai ismernek meg akikkel sokhasem beszeltem es tudom, hogy a baratai, de engem elmeletben nem kene ismerniuk. Csak egy a baj, hogy szerintem ez az egesz dolog koztunk nagyon kinos... De ugy mindig es mi teszuk azza, mi ketten, mert benak vagyunk vagy nem tudom...
akkor a fenti mondatok az igazak...
sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!