Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tolem ez a fiú? Nem értem. Tetszek neki? 16/l
Úgy 3/4 éve tetszett nekem ez a fiu. Akkor meg mind a ketten zöldfülűek voltunk, lassan érő típusok. Ő még nem érdeklődött akkor a lányok irant, most se nagyon. Vagy ha érdeklődött is sose mutatta ki.
Akkor beszéltünk egy ideig, egyik barátnőmnek hála megtudta h tetszik nekem. Ő mondta h nem tetszik nekem és itt annyiban is maradtunk. Ez szórakozó helyen volt.
Aztán visszahallottam, h elvárta azt hogy maradjak ott vele (miután visszautasitott->tapsot neki).
Ezek utánnem beszéltünk, nem köszönt, direkt került is.
Szórakozóhelyen mindig az én közelemben volt a társaságával, sűrűn 5-10 cm választott el minket, úgy h háttal álltunk.
Aztán suli kezdésekorköszönt szórakozó helyen.
Multhéten több emberrel beszélgettem, körben álltunk, ő is ott volt. Mindtam valakinek h megyek egy városba holnap. Erre ő mondta h nem bír menni. Ez este volt. Másnap ő is ott volt. Azután hazaértem, gondolom ő is, mert írt, h kivel megyek bulizni, milyen volt a város. Végül együtt buliztunk (de nem beszéltük meg). Vasarnap irtam neki. Aztan nehany nap után utana vittem valamit es megkoszonte. Majd kesobb irt h megköszönje.
Aztán nem beszeltunk, csak élőben, de ugy h több ember volt ott.
Tudni kell h most se nagyon érdeklik a csajok (v ugye úgy csinál ), de most askon irta h van egy lany aki tetszik neki.
Tegnap kb 25 percet birtam vele bulizni.
Most nem tudom mit tehetnék én vagy h ő mit akar. De nem nagyonmerek semmit se csinálni mert elijesztem. Nehéz eset. Ilyennel nem volt dolgom:o
Ezer normálisabb srác vár rád a való életben a bulin kívül....egyszerűbb dolgod lenne.
Mondjuk rajtad látszik, hogy a buli lesz az életed pár évig, ami nagyon sok embernek nem szimpatikus.....
Kösz h írtál :) de vele nem buliban ismerkedtem meg, csak ott találkozunk legtöbbször
Amúgy buliban csak olyan fiúval szoktam csókolózni, akivel nem csak szorakozgatunk. De ez valami különkategória csak nekem .
A buliban való csókolózgatás, pont, hogy szórakozás. Egyáltalán nem lehet egy ilyen embert komolyan venni. Persze az megint más, ha a való életben is csináljátok, mert a buli nem erre való.
Úgy tűnik nekem, hogy te egy teljesen rossz irányba indultál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!