Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogy álltok ahhoz ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogy álltok ahhoz ha egy lány sminkeli magát?

Figyelt kérdés

Nem mindig és akkor sem ribisen. Csak néha alkalmakra vagy éppen amikor olyan kedve van.

Ez gond?

2016. júl. 15. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha nem pasizni akarsz akkor teljesen oké bármilyen smink szerintem.

Ha meg randira mész akkor max kevés legyen rajtad, hogy ne legyen sokkolva.

Nekem nincs bajom a sminkkel amíg tudni lehet, hogy néz ki az igazi arca is. :D

2016. júl. 15. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

A természetesség a fő, de egy minimális smink teljesen rendben van :)

Kivéve a rocker csajokat. Azoknak néha kifejezetten jobban áll, ha a stílusuk miatt kicsit többet használnak :D

2016. júl. 15. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
minimális az belefér, de jobban szeretem a természetes lányokat :)
2016. júl. 15. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Az ő dolga, de nekem nem jön be egyáltalán.
2016. júl. 15. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
exem pl szerette az erős rúzsokat rajtam. és nem volt baja az erős sminkkel se. de azzal se ha nem volt smink :D viszont az erős rúzsokért oda volt. nem is értettem. mindig tiszta rúzs lett ha megcsókoltam.
2016. júl. 15. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!