Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok arról ha egy lány egyáltalál nem sminkeli magát?
Smink nélkül is lehet szép egy lány? És ha választanotok kéne, hogy smink nélküli vagy agyon sminkelt lánnyal legyetek akkor Melyiket választanátok? Az én korosztályombol a legtöbb lány ismerősöm, mar sminkeli magát, de én még nem és a közeljövőben nem is nagyon szeretném..sztem még nincs is szükségünk rá.
14/L
A sok smink nálam hátrány.
A kevesebb néha több :)
16F
Az igazi szépség smink nélkül látszódik.
Magára kenhet valaki 1 kiló kozmetikai kotyvalékot, festéket, púdert, anyámkínját, ahhoz, hogy bombának nézzen ki, de ez nem az igazi szépsége.
Ha tényleg szép valaki, annak nincs szüksége semmi sminkre. Ezzel nem azt mondom, hogy ne sminkelje magát... De ha valaki tényleg szép, akkor nincs szüksége sminkre.
Ha én ismerkedek, és tali van, úgyis sminkeli magát az adott csaj, de mindig kértem tőlük képet smink nélkül, és volt aki furán nézett rám emiatt...
Ha úgy érzed, még nem kell (szerintem sem kell még) akkor ne tedd. Élj magadnak, a saját szabályaid és stílusod alapján. Ne kövesd a többi birkát...
Nekem tetszik ha egy lanynak pl.: ki van huzva a szemoldoke, de az alapozo taszit.
Egy ismerosom hasznalt alapozot es amikor megpusziltam a szam is alapozos lett es az arca ugy nezett ki mint amikor reped a fal.
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!