Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejovok ennek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejovok ennek a sracnak?

Figyelt kérdés
Kisvarosban lakom,ahol volt egy 3napos buli.Nem nagy dolog,de nagyon jokat szorakoznak az emberek.Egy kozos ismerosom altal megismerkedtem egy sraccal,aki nem idevalosi hanem a szomszed varosban lakik.Odajottek tancolni 3-an eloszor,aztan mar csak o maradt.Neha rapillantottam,o folyton nezett,tartotta velem a szemkontaktust meg mosolygott ram.Unokatesom odasugott hogy ,,ez a srac nagyon rad van indulva." aztan mindig probalt hozzamszolni valami aprosaggal.A vege fele magahoz huzott picit es megkerdezte hogy mi a nevem,meg hogy kint leszek e.Sajnos nem tudtam kint lenni,ennyi volt.Szerintetek tetszek neki?Az o szulovarosaban szoktam szorakozni,szoval van esely hogy ott esetleg tobbet fog akarni?
2016. júl. 15. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hinnem. Szerintem csak azt hitte hogy te es o az estet egyutt tolthetitek. De ha neked tetszik hivd fel vagy irj ra es megtudod. Sok szerencset!!
2016. júl. 15. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, amiket leírtál ezek mind jelek hogy tetszel neki.Már csak az a kérdés hogy neked tetszik-e
2016. júl. 15. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki ezek alapjan, csak nehogy csak megfektetni akarjon :/
2016. júl. 17. 14:23
 4/8 anonim válasza:
Valószínűleg bejössz neki. Ha neked tetszik ez a fiú, (és azért valamennyire meg tudtátok ismerni egymást), akkor nyugodtan rá írhatsz. Ha először nem rémlik neki esetleg, hogy ki vagy, tudod....leírod. Baj nem lehet belőle. Sok sikert! ;)
2016. júl. 17. 18:44
 5/8 SIDLER22 ***** válasza:
Biztos hogy bejösz neki. Hacsak nem volt tök részeg meg canos.
2016. aug. 1. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bejöttél neki!
2017. febr. 5. 03:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Most nem azé', de ha ennyi nem elég hogy levágd, mégis mit kéne csinálnia szerencsétlen srácnak?

"szija, teccő" jobb?

2017. febr. 5. 04:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Elkezdett vonzódni hozzád...ennyi...de azért próbálj meg gelé közeledni ha neked is tetszik...sok sikert
2017. febr. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!