Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek e egy lánynak? (14f)
Nem tudom biztosan hogy tetszek e egy lánynak. Elsős korom óta ismerem és mindig is jóban voltunk. Volt már padtársam most is ő az. Mondták nekem az osztálytársaim hogy tetszek neki de nem a legmegbízhatóbbak. Ő is utalt már rá régebben hogy tetszek neki de egyszer csak kiderült hogy van barátja. Egy ideig nem volt több utalás de most gondjai vannak a barátjával. Egyszer kenpingeztünk az osztályból páran köztük az a lány is aki tetszik(félre értés ne essék nem ő az). Szórakozzunk egy lézerrel hogy a lányok fenekén volt és meg kell fogni vagy a fiú tökén... Egyszer csak az egyik lány az én herémhez világított (tudni kell rólam hogy karatézok, gyors reflexek meg minden) a lány akiről beszélek úgy gondolta hogy ő lábbal "fogja" meg én meg perzse majd elugrok... Nekem nem szólt erről a tervről nem oda figyeltem. A vége az lett hogy tökön rugott. Én nem estem össze de mondtam neki hogy ez fájt. Erre megkérdezte hogy aggyon e rá gyógypuszit. Én mivel nem tetszik és barátja van akivel jóban vagyok hárítottam és azt mondtam :
Mit szólna hozzá a barátod?
Erre ő: Nem hiszem hogy érdekelné...
A többi lány csak helyeselt. Szóval nem tudom tetszek e neki. Fura lenne ha igen mert néptáncon együtt táncolunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!