Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek a lánynak?

Figyelt kérdés

Van 1 lány akivel régen kb fél évig basztattuk egymást 1 dolog miatt,aztán jött a nyáriszünet megszünt a "háború".

Elkezdtünk beszélni,volt 1 csók köztünk amit ő elvileg nem akart,de azt mondta utána hogy akármikor megcsókolhatom.Megkérdeztem hogy bejövök e neki,vagy hogy helyes vagyok -e,kicsit elszégyelte magát és azt mondta hogy nem vagyok csúnya,de az esete se,viszont az zavarja hogy a barátnőmmel,akivel már kb 7-8 éve nagyon jóba vagyok,ölelgetjük egymást,mondta neki hogy nagyon szánalmas hogy én így akarom féltékennyi tenni és nem fog menni,s hogy őt nem zavarja,és azt mondta hogy kopjak le. Viszont mindig bámul,ha kiálok a suli elé,tesi órán is. Amikor mondta hogy kopjak le,rá másnapra mentem a folyosón,nem látta hogy jövök,amikor észrevett odament 1 fiúhoz,és elkezdte ölelgetni,amikor elmentem,abbahagyta,viszont én még láttam őt,csak ő nem engem.Néha érdeklődött irántam,és sokszor odajött de néha szemét volt velem,viszont már 1 hete nem beszélünk mert úgye aztmondta hogy hagyjam békén.

2015. nov. 24. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem olyan igazán nem tetszel neki, ha így lenne például nem mondana olyat h nem vagy az esete(de lehet ő se tudja mit akar)

Én ha fiú lennék hagynám az ilyen lányokat(nem bírom azokat az embereket akik össze vissza beszélnek)

Az is lehet, h játssza a fejét, csak hülyíteni akar

15/L

2015. nov. 24. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Osztálytársai azt mondták hogy lehet hogy kellek neki.
2015. nov. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!