Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek e a lánynak?
Figyelt kérdés
Tetszek e a lánynak? Van egy lány aki folyton engem néz 7. osztályban mindig köszönt akár egy nap többször is de most 8 osztályra hozzám se szól csak azt látom hogy engem figyel, tegnap az iskolában volt a tornateremben egy karácsonyi előadás és én ott álttam hátul ő meg előttem ült a széken és direkt úgy ült hogy tudjon2015. dec. 19. 08:16
1/5 anonim válasza:
Kisgyerek, hol élsz te? Menj vissza első osztályba, ha nem tanultál még meg olvasni: EZ FELNŐTT KATEGÓRIA!!
2/5 anonim válasza:
Mivan nem tudsz olvasni???
A tini párkapcsolatok neked mióta felnőtt kategória???
3/5 anonim válasza:
Ez a kérdés először a Felnőtt kapcsolatokban volt!
4/5 anonim válasza:
8. osztályban mit akarsz ? Nincsenek rendesen kialakulva az ösztönök, érzések se benne se benned. Szerintem (remélem) nem akar semmit, hihetetlenül fiatalok vagytok még hozzá...
5/5 anonim válasza:
Talán attól kéne megkérdezni aki tudja?
Talán tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!