Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a lánynak?
Figyelt kérdés
Vártam a liftet és a lány aki gy szinten lakik velem, csak köszöntünk hogy hello szia szokásos. Ugye ment le a lift de a csajszi, érdekes úgy fordult elém hogy lásson de közben telefonozott de és éreztem hogy stílölt. :D Na ami az érdekes hogy elköszöntünk, én mennék le a lépcsőn ő a mélygarázshoz vette az irányt mire utánam szólt hogy ne vigyelek el? Hát ja ez meglepett.. :D Egy csaj soha nem kínált fel ilyet nekem xD Mondom persze, de én csak a körútig megyek aztán jó fej volt elvit autóval mert neki arra volt dolga. Na most én a lányt ha egy évben 3x ha láttam, bár már mintha akkor is úgy mosolygott volna rám. :D Aztán elvitt és elköszöntünk, meg mondtam hogy köszi szépen. De rájöttem hogy nem is mondtam utána úgy semmit hogy legközelebb talizzunk vagy aranyos vagy, akár egy puszi (bár az még korai szerintem) :D Mindegy. Mondjuk én kicsit úgy öltözök mint egy meleg félig meddig hipster, és a csaj is kicsit ahogy néztem. :D Hűű nagyon jól e is beszélgettünk addig, na tényleg ez a lány nagyon ari volt közvetlen és nem az a tipikus csendben vagk kategória... Szerintetek ez most miért volt? A csajnak bejövök?2015. nov. 6. 18:36
1/2 anonim válasza:
Ez kb 50-50 százalék. Lehet ez is és az is. Legközelebb kérdezd meg, hogy elhívhatod-e kávézni vagy hasonlót, "csak hogy megköszönd a múltkorit", ha elmegy Veled, akkor nyert ügyed van.
2/2 A kérdező kommentje:
Ahha ezt kellet volna. :/ Persze az rmber ilyenkor ratyi.... -.-" Na megfogadom a tanácsod. Köszi! :)
2015. nov. 6. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!