Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményeteket a gamer fiúkról?
Az hogy nagy a fenekük, mert folyton ülnek a gép előtt, nem a legszociálisabb lények tele szorongással, és valószínűleg felnőtt korukra tele lesznek egészségügyi és pszichés problémákkal.
Összefoglalva nem egy jó befektetés hosszútávon egy lánynak.
Semmi bajom azzal ha valaki játszik, amíg nem csak erről szól az élete.
VISZONT leszóltad a cs-t, nekem nem vagy szimpatikus :D
Válasz!
Barátnő: ON Gép: OFF
vagy
Barátnő: OFF Gép: ON
Szerintem ez így van a valóságban :D de persze találhatsz gamer csajt is és akkor van gép is meg csaj is viszont az általában rányomja a barátnőre a béjeget :/ mert sajnos az Egyensúlyt csak néhány kivételes ember tudja csak OFF -ra állítani :(
Köszi az eddigi normális válaszokat.
Nem szóltam le a cs-t
Azért tartom magam gamernek mert átlátom a játékokat és érzem is h mi miért történik. Meg belülről is vágom a kütyüket.
Nem gépezek egyfolytában. Általában csak hétvégén szoktam.
Egy lány kedvéért nem fogom ezt abba hagyni. Mármint amikor talizunk bárhol akk ő lenne a középpontban ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!