Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek az okos fiúkról?

Figyelt kérdés

Lányok! Mi a véleményetek az okos fiúkról?

Pl.: helyesírás, tanulmányai, stb.

Sokat dob a latba, ha okos, vagy mindegy?

Kérlek kort írjatok!

2016. jún. 4. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nos, mivel okos fiúk, lehet a romantikus oldalukat nem ismejük. Ők nem erre pocsékoljátk az időjüket, hanem a tanulmányi eredményükér, és azért, hogy kitünjenek a többi, átlagos fiúktól.

Szerintem ha megismersz egy ilyet, és szeretnél vele párkapcsolatot, nyilván kicsit a gondolkodásuk más, mint a többieké. A romantikus oldalukra gondolva, kíváncsi vagyok, és arra is, hogy a "szerelem" hogyan játszódik le az agyukba.

Nekem bejönne, ha megfelel minden elvárásom, egy ilyen "okos fiú", aki másabb az átlagnál.

19.

2016. jún. 4. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Az alap hogy intelligens legyen, hülyékkel nem kezdek. De az intelligencia nem csak a tanulmányi teljesítményben nyilvánulhat meg, és az se kapásból nyert ügy ha okos vagy. Persze az imponáló tud lenni ha tanulmányokban is megnyilvánul, de csak annál az aki amúgy is szimpatikus.
2016. jún. 4. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
lemaradt 19l
2016. jún. 4. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Értékelendő,ha tud írni,de az értelem,ahogy már más is írta,nem a tanulmányban tűnik ki.Amúgy meg aki okos,nem ír ide ki kérdést:D 15/L
2016. jún. 4. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Számomra fontos hogy valaki intelligens legyen de természetes van egy határ ami után már idegesítő.
2016. jún. 4. 17:43
 6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon imponál. Minél ineteligensebb, annál vonzóbb.
2016. jún. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!