Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az okos fiúkról?
Figyelt kérdés
Lányok! Mi a véleményetek az okos fiúkról?
Pl.: helyesírás, tanulmányai, stb.
Sokat dob a latba, ha okos, vagy mindegy?
Kérlek kort írjatok!
2016. jún. 4. 14:45
1/6 anonim válasza:
Nos, mivel okos fiúk, lehet a romantikus oldalukat nem ismejük. Ők nem erre pocsékoljátk az időjüket, hanem a tanulmányi eredményükér, és azért, hogy kitünjenek a többi, átlagos fiúktól.
Szerintem ha megismersz egy ilyet, és szeretnél vele párkapcsolatot, nyilván kicsit a gondolkodásuk más, mint a többieké. A romantikus oldalukra gondolva, kíváncsi vagyok, és arra is, hogy a "szerelem" hogyan játszódik le az agyukba.
Nekem bejönne, ha megfelel minden elvárásom, egy ilyen "okos fiú", aki másabb az átlagnál.
19.
2/6 anonim válasza:
Az alap hogy intelligens legyen, hülyékkel nem kezdek. De az intelligencia nem csak a tanulmányi teljesítményben nyilvánulhat meg, és az se kapásból nyert ügy ha okos vagy. Persze az imponáló tud lenni ha tanulmányokban is megnyilvánul, de csak annál az aki amúgy is szimpatikus.
4/6 anonim válasza:
Értékelendő,ha tud írni,de az értelem,ahogy már más is írta,nem a tanulmányban tűnik ki.Amúgy meg aki okos,nem ír ide ki kérdést:D 15/L
5/6 anonim válasza:
Számomra fontos hogy valaki intelligens legyen de természetes van egy határ ami után már idegesítő.
6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon imponál. Minél ineteligensebb, annál vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!